• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk

Yeniakit Publisher
2015-06-26 16:18:00 - 2015-06-26 16:35:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Yerleşkesi'nde kalmaya başladıktan sonra ilk Cuma namazı için yakın çevrede farklı bir cami tercih etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine bir ilke imza attı. Erdoğan, İstanbul'da Tarabya Yerleşkesi'nde kalmaya başladıktan sonra ilk Cuma namazı için yakın çevrede farklı bir cami tercih etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazını Sarıyer Aydınevler Ebu Bekir Camisi'nde kıldı. 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tarabya'da kaldığı günlerde Cuma namazı için yakın çevrede farklı camileri tercih ediyordu. Ancak bu camilerin arasında Ebu Bekir Camisi yoktu. Gül, Cuma namazı için Emirgan ve Tarabya, Kalenderüstü camileriyle Orman Bölge Müdürlüğü içindeki camiyi kullanıyordu.

Cami çıkışında çevrede toplanan vatandaşlara el sallayan Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara oyuncak dağıtılmasını istedi.Erdoğan danışmanı Mustafa Varank'a vatandaşları göstererek bir şeyler söyledi. Makam aracına binen Erdoğan yanına çağırdığı İstanbul Valisi Vasip Şahin ile de bir süre sohbet etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23