• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-07-01 12:51:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla baba olduğunu duyurmuştu. Albayrak'ın paylaşımı sonrası bazı kesimler akılalmaz mesajlar paylaşarak Albayrak ailesine saldırmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, 8'inci torunu Hamza Salih, babası Berat Albayrak ve annesi Esra Albayrak hakkında yazılan çirkin mesajlara ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan'ın konuşması şu şekilde:

Bazı konular var ki üzerinde konuşmak bile insanın kalbini acıtıyor. Aile olarak birkaç gündür, böyle can acıtıcı bir mesele ile karşı karşıyayız.

Önceki gece 8. torunum Hamza Salih dünyaya geldi. Berat Bey evladının doğumunun sevincini kamuoyu ile sosyal medyada paylaştı. Bu mesajın altına on binlerce kişi iyi niyetli yorumlarda bulundu.

Ancak insanlıktan dahi nasibini almamış, kalbi kararmış bazı alçaklar, içindeki kötülüğü sergileyen hakaretlerle bu güzel iklimi kirletmeye çalıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yargı ve emniyet teşkilatlarımız harekete geçti ve işlem yapmaya başladı.

Dünyaya gözlerini henüz açmış bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiği değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız.

Hukuk önünde her birinden işledikleri suçun hesabını elbette soracağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail ünal

İnsanlıktan nasibini almamış insanım diye yaşayan bazı müsveddeler sayın Berat Albayrak beyin paylaşımını kendilerine malzeme yapanları nefretle kınıyorum

Orhan

Bir anadan dunyaya gelen lakin surette insan yaptiklari insan disi olan imansiz ve katiksiz kufur ehli saldirgan surungenler caniniz cehenneme albayrak ailesi bizim ailemizdir bizler muslumaniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23