• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli hedef alınmıştı! Başsavcılık harekete geçti

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli hedef alınmıştı! Başsavcılık harekete geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik hakaret içerikli paylaşımda bulunan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında hakaret içerikli paylaşım yaptığı belirlenen Z.M. hakkında resen soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında şüpheli Z.M. ile ilgili arama-el koyma ve gözaltı işlemi için emniyet birimlerine talimat verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

böyle devam

hahhhh şöyle artık kimse ne devleti ne devlet büyüklerine canları istediği gibi sallayamasın muz cumhuriyeti mi burası herkes haddini bilecek ancak bunları toplarken Dem partinin yaptığı provakasyon lara da göz yumulmamalı..Demin bütün milletvekillerinin hepsinin tutuklanması partinin de kapatılması lazım..Ayrıca Ümit Özdağa ırkçılık yapıyo diye tutuklarken Dem partinin ırkçılıktan da öte bölücülük yapması, devleti tehdit etmeleri kabul edilir bişey değil..Ümit beyin ki ırkçılıksa kürtçülük yapan Dem partinin ki nedir? diye soruyorum..Demin ve milletvekillerinin bi ayrıcalığımı var?

hasan

hassasiyetli savcılarımız , gerçek suçlulara da gereğini yapsa da adam yaralayan, bıçaklayan, ölümle tehdit edenlerin, hırsızların da ceza almasına katkıda bulunsa
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23