• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cinler mi musallat oldu? Genç kızdan acı görüntü

Yeniakit Publisher
2021-01-17 19:29:00 -
Cinler mi musallat oldu? Genç kızdan acı görüntü

Psikolojik rahatsızlığı bulunan ve çevresine zarar verdiği iddia edilen ve bir görüntüsünde hırladığı görülen Bebe isimli genç kız, tedavi için gerekli masraflarını karşılayamayan ailesi tarafından kafese kapatıldı.

Filipinler'de yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan 29 yaşındaki Bebe adlı kadın, 5 yıldır kafeste yaşıyor.

Yerel medyanın haberine göre, Bebe’in 2014’te depresyon teşhisi konulmadan önce bir dükkanda çalıştığı ve ailesi tarafından kafese mahkum edildiği öğrenildi.

"İlaçlarını karşılayamdılar"

Filipin medyası; genç kadının tedavisi için ilaç masaraflarını artması nedeniyle ailesi tarafından kafese kapatıldığını, ikinci kez depresoyona girdiğini, halüsinasyon gördüğünü ve etrafına karşı hırçınlaştığını yazdı.

Aileye yakın isimlerden Glyzel Bullos, Bebe’in şiddetli ataklar yaşadığını belirterek "Bu kötü bir durum ancak, nedeni ailesinin Bebe'nin tedavisi için gerekli ilaçları karşılayamadığı için bu yolu izledi. Bebe'nin güvenliği için kafese kilitlendi" dedi.

"Bu acı manzara onun güvenliği için"

Bullos, ailesinin Bebe'yi sürekli alışılmadık yerlerde bulduğunu, evden kaçtığını belirterek, "Bu acı manzara Bebe'nin güvenliği için" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hırladığı görüldü

Çekilen videoda karşısındaki insanlara karşı dişini göstererek hırladığı görülen genç kızın tuhaf hareketleri 'cin vakası' şüphesini akıllara getirdi.

Kıyafetlerini yediği için çuval giydirdiler

Yetkililerden Bebe için yardım bekleyen aile, genç kadının durumunu sosyal medyadan paylaştı. Videoda genç kızın çuval giydiği görülürken, aile bu durumu "Kızımız giyeceklerini yemeye çalıştığı için çareyi çuval giydirmekte bulduk." dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan

buradan çözdünüz olayı  

Anlamadım

Bu haberi neden yaptığınızı ve üstte tuttuğunuzu anlamadım malesef
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23