• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin avukatlığına soyunan Manisa Barosu’ndan Haber Müdürümüze suç duyurusu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP’nin avukatlığına soyunan Manisa Barosu’ndan Haber Müdürümüze suç duyurusu

Yargının siyasallaştığından dem vuran, sapkınların hamiliğine soyunan karanlık barolar bir defa daha CHP’nin arka bahçesi olduklarını tescillediler.

HABER MERKEZİ

Akit’e yönelik başlayan karalama kampanyasına ve kirli iftiralara yönelik cevap niteliğindeki karikatürü bağlamından koparan Manisa Barosu, CHP’nin sözcüsü gibi hareket ederek, Haber Müdürümüz Zekeriya Say hakkında asılsız suçlamalarla şikâyette bulundu. Manisa Barosu sosyal medya platformu üzerinden yaptığı skandal açıklamada, şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Merhum Ferdi Zeyrek’in vefatı üzerine Yeni akit Gazetesi Haber Müdürü Zekeriya SAY tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarına dair Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama, Kişinin Hatırasına Hakaret Suçlarından iddianame düzenlenerek kamu davası açılmasını sağlamak üzere baromuzca Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.” Söz konusu Baronun skandal şikayeti, CHP’nin arka bahçesi olduklarını bir defa daha gözler önüne serdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Görünce yorum yazarım

Karikatüre dava açan baro...bir zamanlar karikatür sanattan sayılırdı...simdi siyasetten mi sayılıyor?...Bu karikatür neymiş ben daha hiç görmedim

yeni akit haber doğruysa zaten kendinizi acıklamaıza gerek yok

mahkeme sonucu haberle ilgili karar cıkarsa sizde bunlar hakkında dava acasuınız takmayın kafanıza
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23