• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'lilerin tek heyecanı bu oldu: Örtünün altından hangi heykel çıkacak?

Yeniakit Publisher
2021-10-23 21:22:00 -
CHP'lilerin tek heyecanı bu oldu: Örtünün altından hangi heykel çıkacak?

Vatandaşın parasını heykellere akıtan CHP'li belediyede yeni heykel açılışı heyecanı yaşandı. CHP'li Muratpaşa Belediyesi bu kez kendilerine hediye edilen Tolstoy büstünün açılışını yaptı.

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Rusya-Türkiye Dostluk Parkı'na yerleştirilmek üzere kendilerine hediye edilen Lev Tolstoy büstünün açılışını yaptı.

CHP'li belediyelerin heykel açılış törenleri gündemden düşmüyor. Antalya'da CHP'li Muratpaşa Belediyesi bu kez hediye edilen heykelin açılışını yaptı.

Türkiye ile Rusya arasındaki dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla Çağlayan Mahallesi'nde Muratpaşa Belediyesi'nce Rusya-Türkiye Dostluk Parkı oluşturuldu.

Tolstoy büstü yerleştirildi

Park ve parkta bulunan ünlü yazar Lev Tolstoy'un büstü bugün açıldı. Açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve çok sayıda Antalya'da yerleşik yaşayan Rus katıldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hediye edilen büstü açtılar

Törende konuşan Uysal, "Rusya, komşularımız içerisinde en geniş nüfusa ve topraklara sahip ülke. İlişkilerimizin de çok güçlü olduğu bir ülke. O yüzden bizim için ayrı bir yeri var. Bütün Rus komşularıma, iyi komşulukları için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rusya Uluslararası İşbirliği Derneği, Türkiye Dostluk Derneği ve Kültürlerarası Diyalog-Birleşik Dünya Fonu tarafından hediye edilen ünlü yazar Lev Tolstoy'un büstünün açılışı gerçekleştirildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sincanlı

bütün heykelleri diktiler yakında dikilmiş bir heykel daha dikerler çünki onlar için her türlü beton sanat oluyor bir zamanlar ankarada da Melih heykeltıraşa evinin bahçesine koy demişti

bizim parkta heykel yok

bizde tanımadığımız falan veya filanın heykelini parkımızda görmek istiyoruz. chp lütfen yapınız. başka bir işe girişmek zor geliyor size.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23