• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Mahir Başarır hakkında flaş gelişme

Yeniakit Publisher
2020-11-29 16:27:00 - 2020-11-29 17:41:15
CHP'li Mahir Başarır hakkında flaş gelişme

Türk ordusu hakkındaki skandal sözleri nedeniyle CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, katıldığı bir televizyon programında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözleri nedeniyle soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Katıldığı bir TV programında 'Türk ordusu satılmış' diyen 27'nci dönem Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca TCK'nın 301’inci maddesi uyarınca 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin askeri teşkilatını alenen aşağılama' suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır" denildi.

CHP kararı kınadı

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Başarır hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Özkoç "Sözlerini açıklamasına rağmen, algı operasyonuyla, Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır'a başlatılan soruşturmayı kınıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, "Tank Palet Vatandır" demeye, ülkemizi gizli kapaklı yabancı ülkelere peşkeş çekmeye kalkanların üzerine yürümeye devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatan Sevdalısı

Esas satılmışlar Türk devletine,türk milletine ve Türk ordusuna dil uzaktalardır. Asıl satılmışlar ülkesini TÜRK düşmanlarına şikayet edenlerdir. Asıl satılmış olanlar Türk düşmanlarından meded umanlardir. Asıl satılmışlar bu ulkenin birligine bütünlüğüne kasedenlerle birlik olanlardir. Asıl satılmış olanlar kendi devletini küçük görenlerdir. Asıl satılmış olanlar hem bu ülkenin ekmegini yeyip suyunu içip ve hertürlü imkanlarından faydalanıp sonrada hainlik yapıp bu güzelim Türk devletine ve milletine düşman olanlardır. Mevlam bu gafilleri islah eylesin inşaallah

Yazık

Devleti, parti devleti haline getiren Ak Parti'nin, orduyu parti ordusu yapma isteğine, bilerek veya bilmeyerek destek veriyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23