• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Belediye Başkanı da vekil de aynı!

Yeniakit Publisher
2020-12-06 23:19:00 - 2020-12-06 23:24:34
CHP'li Belediye Başkanı da vekil de aynı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de hiçbir belge sunamadan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı koronavirüs verilerini saklamakla suçladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hiçbir dayanağı olmayan 'koronavirüsten günlük ölen sayısı' açıklamalarından sonra CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı 'Ölen hasta sayısını saklamakla' itham etti.

Belge yok! Amaçları halkın Sağlık Bakanlığı'na güvenini sarsmak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 5 Aralık günü açıkladığı can kaybı sayısına dikkat çeken CHP'li vekil, sadece 10 büyükşehirde 467 kişinin hayatını kaybettiğini öne sürerek, "Covid’den daha fazla ölüme sebep olan başka bir bulaşıcı hastalık varsa Sağlık Bakanı bunu neden açıklamıyor?" dedi.

Bakan Koca tane tane anlatmıştı

Sağlık Bakanı Koca, CHP'li İmamoğlu'nun iddiaları sorulduğunda ölüm belgesinin nasıl düzenlendiğini tane tane anlatmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ergun66

Arkadaş bu chpkk lıların bi tanesinin suratında Nur olmaz mı yada bana öyle mi geliyor

Mustafa Biçer

Gardaşım CHP demek evvelinden ahirine hep k..nı bozuk, s..lbü bozuk şe...sizler ile doludur. CHP bu. Türkiye'nin en adı, alç..k partisidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23