• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'den Sultan Ahmet Camii açıklaması: Bunu geri alıyoruz

Yeniakit Publisher
2020-06-12 05:25:00 - 2020-06-12 05:27:05

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
CHP'den Sultan Ahmet Camii açıklaması: Bunu geri alıyoruz

Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kaboğlu'nun Sultan Ahmet Camii müze olsun sözlerini geri aldıklarını açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel. TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu’nun, “Topkapı Sarayı da Ayasofya da müze olarak korunmalı. Hatta Sultanahmet de müze olmalı.” şeklindeki skandal sözleri sorulan Özel şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Kaboğlu, beyanında Ayasofya, Dolmabahçe ve Sultanahmet’in bir insanlık mirası olduğunu söylüyor. Hepsinin korunması gerektiğini söylüyor. Orada Sultanahmet’in cami olmaktan çıkarılmasını söylemek gibi bir kastı yok. Kendisiyle de görüştüm, bunu aklından dahi geçirmiyor. Hiçbirimiz de geçirmiyoruz. CHP’nin açık ifadesidir. Kurumsal kimliğimizde söylüyoruz. Ne Sultanahmet ne de tarihi değeri olan herhangi bir camimizin ibadete kapatılıp da müze yapılması gibi bir şeyin düşünülmesi dahi söz konusu değildir. Sayın Kaboğlu’nun söylediği müze statüsünde korunması lazım, cami olmaktan çıkarılacak diye bir şey yok. Kastı aşan bir beyan, anlaşılma varsa bunu geri alıyoruz.”

Trump: Kenti ele geçirdiler" target="_blank">
Trump: Kenti ele geçirdiler
Trump: Kenti ele geçirdiler

Dünya

Trump: Kenti ele geçirdiler

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet

ayasofyayı yılda 4 milyona yakın kişi ziyaret ediyor bunun 3 milyondan fazlası yabancı turist,yerli türist 75 tl.yabancı turist 220 tl.ödüyor.hadi kolay gelsin.

Eko

Çevir kazı yanmasın....Çevir de çevir... Döndür de döndür...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23