• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP sapkınlarla işbirliğinde

Yeniakit Publisher
2014-01-06 12:24:24 - 2014-01-06 12:37:36
CHP sapkınlarla işbirliğinde

CHP’nin sapkın sevgisi bitmek bilmiyor.

YİĞİT DOĞANER/ANKARA - “Uluslararası Gey ve Lezbiyen İnsan Hakları Komisyonu” (IGLHRC) ile cinsi sapkınlara yönelik ortak çalışmalar yürüten CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, bu uğurda New York’a Birleşmiş Milletler merkezine kadar giderek bu kesimin “haklarını” savundu. Aynı cins evlikler de dahil olmak üzere cinsi sapkınların talepleri için lobi faaliyetinde bulundu.

Birleşmiş Milletler’in organizasyonuyla 20 ülkeden 45 aktivistin bir araya geldiği etkinliğe Türkiye’den “LGBTİ hareketinin destekçisi” sıfatıyla CHP İstanbul milletvekili Melda Onur ile cinsi sapkınların derneği Kaos GL’yi temsilen Onur Fidangül ile Zeynep Bilginsoy katıldı. Bilginsoy, Onur ve Fidangül ile Türkiye’deki homoseksüel, travesti, lezbiyen, transseksüel ve benzerlerinin haklarının ileriye götürülmesi için başarılı bir çalışma yaptıklarını, lobi faaliyetinde bulunduklarını açıkladı.

EŞCİNSEL EVLİLİK DE HAKKIMIZ

BM’deki görüşmelerde, resmi evraklarda “cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği” ibarelerinin kullanılması için Türkiye’ye baskı yapılmasını istediklerini de anlatan Bilginsoy, Türk heyeti olarak “Eşcinsel evliliğin hak mücadelesi” üzerine de fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23