• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Bornova Belediyesi depremi unuttu, heykel derdine düştü

Yeniakit Publisher
2020-11-04 21:21:00 -
CHP Bornova Belediyesi depremi unuttu, heykel derdine düştü

İzmir depreminin etkisi henüz geçmeden CHP'li Bornova Belediyesi heykel derdine düştü. Resmi Twitter hesabından 10 Kasım'da yeni bir heykel açılışı yapacaklarını duyuran CHP'li belediye gelen tepkilerin üzerine paylaşımı sildi.

İzmir 6.6'lık depremin yarasını sarmaya çalışırken CHP'li Bornova Belediyesi heykel derdine düştü. CHP’li Bornova Belediyesi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla 10 Kasım tarihinde yeni bir heykel açılışı yapacaklarını duyurdu. Tepkilerin ardından paylaşımı sildiler.

Halk yardım beklerken heykel derdine düştüler

Belediye bütçesini heykellere aktararak bulundukları belediyede her yeri heykellerle donatan CHP’de son olarak İzmir'in Bornova Belediyesi, heykel dikme furyasına katıldı.

Depremden etkilenen İzmir halkı belediyelerden yardım beklerken, CHP'li İzmir Bornova Belediyesi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla 10 Kasım nedeniyle yeni bir Atatürk heykeli açılışı yapılacağını duyurdu.

Tepkilerin ardından paylaşımı sildi

Twitter'dan yapılan bu heykel duyurusuna vatandaşlar kısa sürede tepki gösterdi. Bornova Belediyesi, halktan gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı kaldırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Heykelle yatıp heykelle sabahlayanlar ve bunlara değer verenler artık düşünmek gerekmezmi

abdrhman

heykelden köşeyi dönüyorlar. iyi para iniyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23