• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP belediye bölgeleri kaçak yapı cenneti oldu! Sahili jet hızıyla 'kaçak' yapıyla doldurdular

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
CHP belediye bölgeleri kaçak yapı cenneti oldu! Sahili jet hızıyla 'kaçak' yapıyla doldurdular

CHP'nin yönetiminde kaçak yapı ve rant merkezlerinden biri haline gelen İzmir Menderes belediyesi sınırları içerisinde akıllara durgunluk veren bir olay daha gelişti.

Yaklaşık 3 hafta önce tertemiz bir sahil bölgesi olan önemli bir koy, günler içerisinde betona bulandı. Bölgeye günler içerisinde onlarca yapı inşaa edildiğini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Denizin hemen dibine, kıyı kanununa da muhalif bir şekilde jet hızıyla inşa edilen 20 civarındaki tek katlı yapıların 'kaçak' olduğu öne sürülürken, sözkonusu yapıların kime ait olduğu ne amaçla yapıldığı merak konusu oldu.

Konuya ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın acilen devreye girip kamuoyunu aydınlatması bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Kaptı-kaçtı yapılan binaları sonrasında kabul ettirmeye çalışacaklar.

gerçek

KANUNA GÖRE KAÇAK YAPILAI GÖZ YUMAN İDARECİLER VE YAPAN HEM HAPİS CEZASI HEM PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILIR DİYORSA KANUN BAKANLIK NE YAPIYOR GEREGİNİ PARTİ BAKMADAN YAPMALIDIR YAPMIYORSA BAKANLIKTA SUÇLUDUR NOKTA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23