• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ceren Özdemir'in katilinden mahkeme başkanına: Çırılçıplak soyunursam anlarsınız!

Yeniakit Publisher
2020-01-20 11:32:00 -
Ceren Özdemir'in katilinden mahkeme başkanına: Çırılçıplak soyunursam anlarsınız!

Ceren Özdemir'i evinin önünde bıçaklayarak öldüren ve iki polis memurunu yaralayan katil zanlısı Özgür Arduç bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Akıl sağlığının yerinde olduğunu hatırlatan mahkeme başkanına Arduç, "Çırılçıplak soyunurum anlarsanız akıl sağlığımın yerinde olup olmadığını" dedi.

Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç ikinci kez hakim karşısına çıktı. Sanık için "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

"Soyunurum anlarsınız"

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre; mahkeme başkanı sanığın akıl sağlığının yerinde olduğuna dair raporu hatırlattı. Özgur Arduç ise "Ben de size şunu söyleyeyim şuradaki memurlar burada olmasa çırılçıplak soyunurum anlarsanız akıl sağlığımın yerinde olup olmadığını" dedi.

Akli dengesi yerinde

Tutuklu sanık Arduç 23 Aralık'ta ilk kez hakim karşısına çıktı. Akli dengesinin yerinde olmadığı söyledi. Ancak kontrollerde akıl sağlığının yerinde olduğu tespit edildi.

Davanın ikinci duruşmasına Özgür Arduç Van'daki cezaevinden ses ve görüntü bilişim sistemi aracılığıyla katılacak. Özdemir ailesinin avukatlığını Ordu Baro Başkanı Haluk Murat Poyraz yapacak.

3 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Arduç için iki ayrı iddianame hazırladı. Arduç hakkında, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasi istendi. Ayrıca sanığa verilecek cezada indirim uygulanmaması talep edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ceren Özdemir'in katil zanlısı "Canavarca hisle kasten öldürme" ve "kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs" suçlamalarıyla yargılanıyor.

Ne olmuştu?

Cinayet 3 Aralık'ta Ordu'nun Altınordu ilçesinde işlendi. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir bale kursu çıkışı evine doğru yürüyordu.

Binaya girdiği sırada Özgür Arduç tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 20 yaşındaki genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinayetten 3 gün sonra bir esnafın dikkati sayesinde yakalanan Arduç, operasyon sırasında iki polisi de bıçakla yaraladı. Saldırgan Ceren'i tanımadığını ve güçsüz gördüğü için öldürdüğünü itiraf etti. Arduç, tutuklu olduğu Van cezaevindeki tek kişilik hücrede intihara teşebbüs etti. Sanık tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yediemirler

Beslerseniz daha çok cerenlerin canına kıyar bu canavarlar..ALLAH cc korusun evlatlarımızı...yokki delikanlı birisi çıksın idamı getirsin...sayın cumhurbaşkanımız getirin imzalayayım diyor ama mecliste yiğit yok ne yapsın başkanımız...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23