• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ceren Damar'a iğrenç iftiralar atmıştı! Sözde avukat kendini böyle savundu

Yeniakit Publisher
2020-02-24 17:07:00 -
Ceren Damar'a iğrenç iftiralar atmıştı! Sözde avukat kendini böyle savundu

Kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından öldürülen Ceren Damar'ın mahkemesine, katilin avukatı Vahit Bıçak'ın iğrenç iftiraraları damga vurdu. Akademisyen Damar'a ahlaksız iftiralar atan sözde avukat kendisini savunarak "Vicdanım çok rahat" dedi.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yaparken öğrencisi tarafından hunharca katledilen Ceren Damar'ın, Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davasındaki karar duruşmasında, Damar'ın katili Hasan İsmail Hikmet’in avukatı Vahit Bıçak'ın iğrenç ftiraları, dinleyenleri dehşete düşürmüştü.

Öğrencisi tarafından defalarca bıçaklandıktan sonra silahla vurularak öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar’a yönelik iğrenç ifadeler kullanan Bıçak, Damar’ın öğrencisini cinsel ilişkiye zorladığı iftirasında bulanmuştu. Tüm Türkiye'nin tepkisini çeken sözde avukat Bıçak, kararın bugünkü duruşmada açıklanması beklenen davada, katil müvekkilini kurtarmak için her yolu deneyerek insanlıktan zerre nasip almadığını gözler önüne sermişti.

Kendini savundu!

Avukat Vahit Bıçak, bu sabah Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına katıldı. Bıçak mahkemede söylediği sözlerine kendisine sorulması üzerine "Eleştirileri haklı bulmuyorum Eleştiriler tek taraflı, yanlı eleştiriler. Biraz avukatlık mesleğini bilmek lazım. Ben bu olayın tanığı değilim. Olayın taraflarını tanımıyorum. Durduk yere hiçbir zaman cinayet işlenmez" dedi. "Vicdanınız rahat mı" sorusu üzerine de Vahit Bıçak "Vicdanım çok rahat. Görevimi layıkıyla yaptım" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

keske meslekllere kabul icin vicdan, ahlak, insanlik sinavi da yapilabilseydi

ebu abdulmuttalib el Arabi bin Rükneddin

avukatlar degil, deliller konusmali!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23