• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemil Kazancı'nın ardından ikinci en büyük bağışı yapan Hüseyin Özdilek kimdir?

Yeniakit Publisher
2020-01-27 00:47:00 -
Cemil Kazancı'nın ardından ikinci en büyük bağışı yapan Hüseyin Özdilek kimdir?

TV 8 kanalında yapılan Elazığ için bağış toğlanan programa telefonla bağlanan Hüseyin Özdilek yaptığı bağış ile gündeme geldi. Hüseyin Özdilek Elazığ için 1 milyon TL bağış yaptı. Elazığ'da yaşanan deprem sonrası Türkiye seferber oldu. Herkes imkanları doğrultusunda bağışlarını esirgemiyor. Bu isimlerden biri de Hüseyin Özdilek oldu. Peki Hüseyin Özdilek kimdir? Hüseyin Özdilek nereli, kaç yaşında?

TV 8 kanalında yapılan Elazığ için bağış toğlanan programa telefonla bağlanan Hüseyin Özdilek yaptığı bağış ile gündeme geldi. Hüseyin Özdilek Elazığ için 1 milyon TL bağış yaptı. Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Türkiye seferber oldu. Herkes imkanları doğrultusunda bağışlarını esirgemiyor. Bu isimlerden biri de Hüseyin Özdilek oldu. 

Cemil Kazancı ise 2 milyon TL rekor bağışta bulundu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hüseyin Özdilek kimdir?

Hüseyin Özdilek, (d. 1950, Tokat ) Türk iş adamı.

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Hüseyin Özdilek, 1950 yılında Tokat‘ın Erbaa ilçesinde doğdu.

1957 yılında, Tokat Erbaa’da bulunan Mithatpaşa İlkokulu’na kaydoldu. Hafta sonları çakmak taşı satarak aile bütçesine katkı sağladı. Yaz tatillerinde ise, Erbaa’da bulunan kiremit fabrikasında çalıştı. 1962 yılında İlkokuldan mezun oldu. 1962 yılında, Tokat – Erbaa’da başladığı ortaokul öğrenimini 1965 yılında bitirdi. Aynı yıl taşındığı Bursa’da Akşam Ticaret Lisesi’nde okurken aynı zamanda dayısının havlu mağazasında çalışarak iş hayatına başladı.

1967 yılında, Tokat- Erbaa’daki baba evini satarak, 14.000 Türk lirası sermaye ile kendi adına ilk havlu mağazasını açtı. 1969 yılında, Eskişehir Ticari İlimler Akademisi’nde başladığı yüksek öğrenimine 1971 yılında geçiş yaptığı Bursa Ticari İlimler Akademisi’nde devam etti. 1980 yılında Uludağ Üniversitesi’nden mezun oldu. Aynı yıl, Manisa – Kırkağaç’ta askerlik görevini tamamladı.

Evli ve bir çocuk babası olan Hüseyin Özdilek, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil San. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmaktadır.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sadece vatandaş

merak ediyorum,bazı insanları hedef gösterip sanki yardım yapma mecburiyeti varmış gibi eleştiren akit, siz laf üretmenin ve sizden olmayanları eleştirmenin haricinde maddi olarak afetzedelere ne kadar yardımda bulundunuz.Onuda yayınlarsanız seviniriz.Ama siz Allah rızası için yardım yaptığınız için kimsenin bilmesini istemezsiniz!!!!!! ama konu başkaları olunca sizin sayfalarınıza reklam vererek yardım yapsa sesiniz çıkmaz.sorarsan muhafazakâr b

Burhan balandi

Sn hüseyin bey.ben burhan 27 yaşındayım babam kalp krizi geçirerek vefat etti evimiz ipotekli 161 bin lira borcum var isterseniz araştıra bilirsiniz çok zor durumdayım el de avucta bişey yok kendim askerdeyken amelyat geçirdim çalışa bilmiyorum çok zor durumdayım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23