• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cehalet zincirine Canan Arın kancası 'Laikçi eğitim olmadığı için kolonlar kesiliyor'

Yeniakit Publisher
2020-11-11 23:31:00 - 2020-11-11 23:49:01

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

CHP'nin kanalı Halk TV'de sunucu Ayşenur Arslan ve sözde hukukçu Canan Arın yine kin kustu. İmam hatiplilere hakaret eden Arın, "Laik bir eğitim verilmiyorsa kolunu da keser her şeyi de keser." dedi.

Sunucu Ayşenur Arslan'ın CHP'nin kanalı Halk TV'deki programında hastalıklı zihniyet bir kez daha kendini gösterdi. Sözde hukukçu Canan Arın söyledikleriyle toplum içerisinde zehir saçmaya devam ediyor. İmam Hatipleri hedef alan Arın, insanların kendilerini imam hatipten mezun olan bir doktora teslim edemeyecegini söyleyerek kimyasının ne kadar bozuk olduğunu tescil etti.

Kafa yakan deprem analizi

Sunucu Ayşenur Arslan, "Cumhuriyet'in kolonlarını da binaların kolonlarını da kestiler," derken, Arın, "Laik bir eğitim verilmiyorsa kolunu da keser her şeyi de keser." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Efe

İki .....nin ne dediğinin ne önemi var

Ziya

Tipik cehepe kafası  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23