• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında sert tartışma! Serkan Toper'den Faruk Aksoy'a olay cevap

Yeniakit Publisher
2024-02-07 22:44:00 - 2024-02-08 08:53:41

Canlı yayında Gazeteci Faruk Aksoy ile Avukat Serkan Toper arasında sert bir tartışma çıktı.

Habertürk Tv'de Nedir Ne Değildir programında Anayasa Mahkemesinin Can Atalay kararı ve Yargıtay'ın bu konuda aldığı karar tartışıldı.

Gazeteci Faruk Aksoy ile Avukat Serkan Toper arasında sert bir tartışma yaşandı.

Gazeteci Faruk Aksoy, "Ben HDP'nin DEP'in Kandil'le bağı olmadığını bilmiyor muyum? Geri zekalı mıyım? Tarihe dönün bakın bu ülkede Refah Partisi kapatıldı. Başbakan çıkıp tarihte küçük bir noktadır dedi. Oradan çıkan parti bugün 22 yıldır ülkeyi yönetiyor. Ben kendimce bir protesto yöntemi geliştirip sandığa gitmedim. Mahkeme kararları devletin asil kararlarıdır." dedi.

Gazeteci Nasuhi Güngör, " HDP ile Refah Partisi'ni nasıl aynı kefeye koyabilirsin" Diye tepki gösterdi.

Avukat Serkan Toper ise ," Yargıtay kararını niye tartışıyordun burada. Geçen hafta Yargıtay kararını tartışıyordun, şimdi yargı kararları tartışılmaz diyorsun, işine geldiği gibi değiştiriyorsun. Can Atalay kararını bağır çağır. Ceza yargılamasında en yüksek merci Yargıtay'dır. Geçen hafta burada anayasayı çiğniyorsun diye bağırıyordun burada, Anayasa Mahkemesi HDP'yi kapatmalıdır." diyerek tepki gösterdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Görüş

Faruk Aksoy, Yeni Şafak gazetesinden ayrılma sürecinde kin küpüne dönmüş.

İzmr

Faruk beyide Bi anlayamadık bir sağa dönüyor bir sola.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23