Gazeteci Hüsnü Mahalli, "Sultanahmet bombacısının akrabası" haberleri hakkında konuştu: Canlı bomba bizim aşiretten, Ben amcasını iyi tanırım.
Sultanahmet bombacısı Suriyeli Nabil Fadli’nin akrabası olduğunu açıklayan gazeteci Hüsnü Mahalli, bombacının ailesini 30 yıldır tanıdığını, tanıdığı günden beri "intihar eylemi yapmaya müsait, radikal bir aile olduklarını" söyledi.
Konuya ilişkin konuşan Hüsnü Mahalli, “Yeni Şafak yakın akrabam olduğunu yazmış. Uzak akrabadır. Aynı aşiretten olduğumuzu ben Halk TV’deki programımda söyledim zaten. Bombacı Nabil Fadlı’nın amcasını tanırım. Babasını tanımam. Çünkü bunlar 1970’li yıllarda Suudi Arabistan’a gittiler. O zamanlardan beri intihar eylemcisi olmaya müsait kişilerdi. Bunları televizyon ekranında kendim anlattım. Biz büyük bir aşiretiz. Babam da aşiret reisi. Bunları ben, orada yaşanan gerçeği anlatmak için ekranda söyledim. Bu aile, ta 30 yıl önceden acayip radikal bir eğilim içinde olan bir aile. Aşirette çeşitli dallar olur. Nabil Fadlı’nın ailesi de o dallardan biridir. Biz de Cerablus kasabasında bir aşirettik” dedi.