• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cani koca dehşet saçtı! Naylon eritip ailesini yaktı

Yeniakit Publisher
2019-11-10 17:56:00 -
Cani koca dehşet saçtı! Naylon eritip ailesini yaktı

Ağrı'da yaşayan alkol ve uyuşturucu bağımlısı 27 yaşındaki Ramazan İ. eşi M.İ.’yi önce dövdü, sonra da erittiği naylon poşet ile yaktı. Aynı caniliği 3 yaşındaki kızında da deneyen Ramazan İ. gözaltına alındı. Emniyet'te ifade veren Ramazan İ. daha sonra serbest bırakıldı.

Olay, önceki akşam Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Büyük Ağrı Mahallesi, Funda Sokak'ta meydana geldi. Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen, eve alkollü gelen Ramazan İ., 14 yaşında evlendiği eşi M.İ.'yi dövdü. Ramazan İ. daha sonra, yaktığı naylon poşeti, eşinin yüzüne ve ayaklarına damlattı. Annesinin çığlıklarını duyan N.İ. odaya girdi. Ramazan İ., kızının da anlını eriyen naylon ile yaktı.

Evden gelen bağırışlar üzerine komşuları, polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, M.İ. ile kızı N.İ.'yi hastaneye götürdü, tedavisinin ardından da ifadesine başvurdu.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla M.İ. ile kızı H.İ. ve 2 yaşındaki oğlu E.İ. sığınma evine yerleştirildi. Kısa sürede yakalanan Ramazan İ. ise gözaltına alındı. Ramazan İ., emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

"6 yıldır şiddet görüyorum"

Evlendiği günden beri eşinden şiddet gördüğünü söyleyen M.İ., yetkililerden yardım istedi. Kendisinin ve ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını belirten M.İ., "6 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri eşimden şiddet görüyorum. Eşim benim çocuklarımın başına birşey getirmeden, bizi öldürmeden devlet büyüklerim yardım etsin. Eşim naylon poşetle yüzümü, ayaklarımı yaktı. Çocuklarımı dövdü. Beni, gözümü yakmakla tehdit etti. Bugüne kadar çocuklarım için katlandım, ancak devlete sığınmak istiyorum" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aşşalik işkenceci koca bozuntusu ulan dümbük! bulmuşun Allahın gariplerini sübyanları, gariban bi deri bi kemik kalmış kadını sadistce plastiklerle daglıyorsun. Ulan erkeksen yapsana dengin bi herife de sana göstersin! 

Karaca Kurt

Adam bi de serbest kalıyor. Devlet reisimizin umurunda bile değil hatta daha bi de af çıkarmaya çalışıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23