• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canan Karatay sahurda tüketilmesi gereken mucize besin önerisi! Oruç tutanlar dikkat!

Yeniakit Publisher
Selma Savcı Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Canan Karatay sahurda tüketilmesi gereken mucize besin önerisi! Oruç tutanlar dikkat!

Sahurda tok tutan yiyecekler, her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden araştırılıyor. Hem sağlıkları için hem de Ramazan ayını rahat bir şekilde geçirmek için bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, uzmanların önerilerini inceliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’dan sahurda mutlaka tüketilmesi gereken o besini açıkladı.

Canan Karatay sağlıklı yaşamla ilgili paylaşımları ile sosyal medyada adeta gündem oluyor. Öte yandan Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte pek çok vatandaş yemek araştırması da yapabiliyor. Bu noktada Canan Karatay'ın önerileri de birçok kişi tarafından dikkate alınıyor. Prof. Dr. Canan Karatay da Ramazan ayı için beslenme önerilerini sıraladı ancak bir besin maddesine özellikle dikkat çekti.

CANAN KARATAY'IN DOĞAL KAN TAKVİYESİ ÖNERİSİ

Canan Karatay güçlü bir ilaç olarak görülebilen andız pekmezini özellikle sahurda önerdi. Oruçta vücut direncine dikkat çeken ünlü doktor, andız pekmezini Ramazan ayında kan takviyesi olarak betimledi. Canan Karatay andız pekmezinin eski bir ilaç olduğunu hatırlatarak, özellikle sahurda tüketilmesini tavsiye etti. Çünkü andız pekmezi, vücut yapısını güçlendirebiliyor.

- Canan Karatay'ın da kan takviyesi olarak betimlediği andız pekmezi, kan içindeki demir sayımını artırabiliyor. Ayrıca yüzyıllardır kan değerlerini artırmak için ek takviye olarak öneriliyor. Nitekim kanda azalan kan yapıcı hücreleri artırmanın en yararlı yolu, demir eksikliğini ortadan kaldırmak olarak biliniyor. Bu noktada da andız pekmezi devreye girebiliyor.

CANAN KARATAY'IN DOĞAL KAN TAKVİYESİ ÖNERİSİ

Canan Karatay güçlü bir ilaç olarak görülebilen andız pekmezini özellikle sahurda önerdi. Oruçta vücut direncine dikkat çeken ünlü doktor, andız pekmezini Ramazan ayında kan takviyesi olarak betimledi. Canan Karatay andız pekmezinin eski bir ilaç olduğunu hatırlatarak, özellikle sahurda tüketilmesini tavsiye etti. Çünkü andız pekmezi, vücut yapısını güçlendirebiliyor.

- Canan Karatay'ın da kan takviyesi olarak betimlediği andız pekmezi, kan içindeki demir sayımını artırabiliyor. Ayrıca yüzyıllardır kan değerlerini artırmak için ek takviye olarak öneriliyor. Nitekim kanda azalan kan yapıcı hücreleri artırmanın en yararlı yolu, demir eksikliğini ortadan kaldırmak olarak biliniyor. yasemin'coma göre Bu noktada da andız pekmezi devreye girebiliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur Ali

Bak akitçim soğanmış sarımsakmış etmiş gıda haberleri yapmasınlar 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23