• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Camiyi karıştıranlara destek veren Sinan Oğan'a tepki!

Yeniakit Publisher
2019-08-31 18:08:00 - 2019-08-31 23:50:49

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Camiyi karıştıranlara destek veren Sinan Oğan'a tepki!

Bir camide, provokasyon yapan şahıslara destek veren Sinan Oğan'a, tepki yağıyor.

Bir camide, provokasyon amaçlı olarak olay çıkartanları destekleyerek, 30 Ağustos'ta hutbede Atatürk'ün ismi hutbeden çıkarıldı diyerek, sanki daha önce Atatürk ismi varmış da çıkarılmış gibi algı oluşturmaya kalkışan Sinan Oğan'a, tepki yağıyor.

"Cumhuriyet tarihi boyunca böyle rezil bir görüntü olmamıştır! Camilerimizi, Cami cemaatimizi düşürdüğünüz duruma bakın! Ey Diyanet Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milletinin adının hutbelerden çıkarılması için nasıl bir kin içindesin? Vergimden hakkına düşen maaş #haramolsun !" paylaşımı yapan Sinan Oğan'ın algı çalışmasına vatandaşlardan tepki yağıyor.

Sinan Oğan kimdir?

MHP Iğdır milletvekilliği yapan Sinan Oğan, daha sonra Devlet Bahçeli'ye karşı bayrak açmış, eşi Gökçen Oğan'ın memleketi Yozgat'ta bile tepki görmüş, şimdilerde siyasetten uzaklaşmış bir isimdir. Sinan Oğan, 2011 yılında gayrı ahlaki görüntüleri sebebi ile MHP Genel Başkan yardımcılığından istifa etmek zorunda kalan Mehmet Ekici'nin de damadıdır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gerçek

Müslüman olmayan birine neden dua edilsinki o zaman maoya apoya leninede mi hutbede dua okuyacagiz.

yazıYORUM

Diyanet imamları her önüne konulan meftanın namazını müslüman mı müşrik mi diye bakmadan kıldırmaya devam ettiği sürece millettede bu kafa karışıklığı olmaya devam eder. Gayri müslime rahmet okur, ateiste dua bekler!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23