• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bursluluk sınavına kimliğini unutup geldi! İmdadına polisler yetişti..

Yeniakit Publisher
2022-09-04 15:52:00 - 2022-09-04 16:01:21

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Adana'da Bursluluk Sınavı'na girmek için oturumun yapılacağı okula gelince nüfus cüzdanını evde unuttuğunu fark eden genç öğrencinin imdadına polisler yetişti.

Adana'nın Aladağ ilçesinde bir kız öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na (İOKBS) girmek için oturumun düzenleneceği salona gelince nüfus cüzdanını unuttuğunu fark etti.

Genç öğrencinin imdadına yetişen Aladağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sınava 10 dakika kala seferber olarak öğrenciyi Aladağ Nüfus Müdürlüğü'ne götürdü. Adına nüfus belgesi düzenlenen genç öğrenci yine polislerin yardımıyla sınava gireceği okula getirildi.

Polis ekipleri ve öğrencilerin heyecan dolu koşuşturmacası kameralara yansıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

S.berk

Ülkemizin tek imu ve tek gururu Türk polisimiz.polisimize uzanan eller ve diller kopsun. İyiki varsınız tür polisi

sülo

bende girdim bugün dua wdin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23