• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burhaniye’de çocuklar parkları ve sahilleri doldurdu

Yeniakit Publisher
2020-05-13 16:40:06 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Burhaniye’de çocuklar parkları ve sahilleri doldurdu

Burhaniye ilçesinde, 15 yaş altı çocuklar 40 gün sonra parklarla ve spor sahaları ile buluşurken, büyük mutluluk yaşadı.

Burhaniye ilçesinde, 15 yaş altı çocuklar 40 gün sonra parklarla ve spor sahaları ile buluşurken, büyük mutluluk yaşadı. Kimisi top oynarken, kimisi parklarda oyuncaklara bindi, kimi de sahilde deniz suyu ile oynadı, belediye de çocuklara süt ve çikolata dağıttı.

Burhaniyeli çocuklar ailelerinin eşliğinde parkları ve sahilleri doldurdu. Sokağa çıkan çocuklar mutluluklarını dile getirirken, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan’da çocukları sevindirmek istediklerini söyledi.Parkları ve sahilleri dolaşan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, çocuklara çikolata ve süt ikramında bulundu. Sokağa çıkan çocuklar mutluluklarını dile getirdi. Mutlu olduğunu anlatan Ahmet Can Ersoy, “ Bu gün dışarı çıktık. Hava aldık. Denizin yanında oynadık. Arkadaşlarla birlikte parkta oynadık. Sonra da denizde ıslattım biraz kendimi.”dedi. Derin Elvan Gözlüklü de, “ İki ay sonra ilk defa dışarı çıktık. Hava da çok güzel. Bayram gibi bir duygu. İnşallah, bu virüs geçerde bizde dışarıda koşar oynarız” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ise, “ Yaş sınırlamasına uyarak bizleri ve ailelerini sevindiren sağlıklı çocuklarımızın bu özgürlüklerini kutlamak istedik. Onların oyun parkları ile yeşilliklerle buluştukları günde, bizlerde onları mutlu etmek adına çikolata ve süt ikramı ile onlarla birlikte olduk” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23