• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burhan Kuzu’dan flaş açıklama! ‘Bu hesaba göre 2020 yılı bolluk yılı olacak’

Yeniakit Publisher
2020-01-20 10:02:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Burhan Kuzu’dan flaş açıklama! ‘Bu hesaba göre 2020 yılı bolluk yılı olacak’

TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı Burhan Kuzu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Burhan Kuzu, ‘2013 yılından önceki yedi yıl bolluk, bu tarihten sonraki yedi yılda darlık çekildi. Tabii ki bolluk-darlık göreceli bir kavram. Bu hesaba göre 2020 yılı bolluk yılı olacak’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, dedelerimiz "7 yıl bolluk, 7 yıl darlık olur derdi. Bu hesaba göre 2020 bolluk yılı olacak" diyerek gündeme dair dikkat çeken açıklamaya imza attı.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi ve eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, yine kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

"Bu hesaba göre 2020 yılı bolluk yılı olacak"

"Dedelerimiz çocukluk yıllarımızda geçim derdini değerlendirirken '7 yıl bolluk 7 yıl darlık' olur derlerdi" diyen Burhan Kuzu, "2013 yılından önceki yedi yıl bolluk, bu tarihten sonraki yedi yılda darlık çekildi. Tabii ki bolluk-darlık göreceli bir kavram. Bu hesaba göre 2020 yılı bolluk yılı olacak" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ZEYNEL

KENDİ KENDİLERİNİ NASIL İFŞA EDİYORLAR, SORSANDA KENDİ PARTİLERİ AKP ZAMANINDA GÜLLÜK GÜLİSTANLIK SİZİN GİBİLERİN ALTI YEDİĞİ ÖNÜNDE YEMEDİĞİ ARKASINDA ALLAH OLA Kİ BU GEÇİM DARLIĞIMIZI VE SIKINTIMIZI BİZDEN ALIP EN BAŞTA SEN BURHAN KUZU YA VE DİĞERLERİNE VERSİN İNŞALLAH AMİN

Xyz

Ne saçmalıyor bu? Kim prof yapmış bu köy delisini?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23