• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burak Yılmaz, Çalımbay'la görüştü!

Yeniakit Publisher
2018-02-17 14:51:00 -
Burak Yılmaz, Çalımbay'la görüştü!

Sakatlığı sebebiyle Göztepe ve G.Birliği maçlarını kaçıran Burak , Başakşehir maçı için hocası Rıza Çalımbay'la görüşme yaparak bu maçta oynamak istediğini iletti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay, "Fenerbahçe maçına çıktıkları gibi, bizim maça çıkmayacaklar" dediği Başakşehir'i mağlup etmek için oyun planını hazırladı.

Ligdeki 5 maçlık beraberlik serisine son vermek isteyen tecrübeli çalıştırıcı, agresif bir orta saha ile rakibi durdurup, sonuca gitmeye çalışacak.

Burak'ın oynayacak durumda olması nedeniyle oyun ona göre şekillenecek. Tekrar 11'e dönen Sosa beyin görevi üstlenecek. Kart cezası biten Yusuf takımdaki yerini alacak. Çalımbay, Castillo'yu da tam olarak hazır hale getirmeye çalışıyor.

'OYNAMALIYIM'

Sakatlığı nedeniyle Göztepe ve G.Birliği maçlarını kaçıran Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir maçına hazır. Taktik idmanlarda bir hayli hırslı olan golcü futbolcu, hocası Rıza Çalımbay'la bir görüşme yaparak, "Bu maçta mutlaka oynamalıyım. Kendimi iyi hissediyorum. Takımımı zor gününde yalnız bırakmak istemiyorum" dedi ve formayı istedi. Bu arada Burak Yılmaz idmanlardan sonra sağlık ekibi tarafından yoğun bir tedaviye alınıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ONUR KIVRAK KALEYE GEÇTİ

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Esteban'dan sonra önceki günkü idmanda Onur'un da sakatlık yaşaması yürekleri ağza getirmişti. Genç kaleci Arda Akbulut, Milli Takım'da olduğundan elde sadece Uğurcan Çakır kalmıştı. Dizinde ağrı olan Onur dün idmana çıktı, herkes derin bir nefes aldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23