• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunu da yaptılar! ABD kanalından skandal haber

Yeniakit Publisher
2019-12-11 17:53:00 -
Bunu da yaptılar! ABD kanalından skandal haber

CHP, HDP ve Saadet Partisi'nin karşı çıktığı Kanal İstanbul projesine ABD medyası da müdahil oldu. ABD kanalı Bloomberg, Kanal İstanbul projesinin riskler taşıdığını iddia etti.

Kanal İstanbul projesi hakkında devam eden tartışmalara Amerikan medyası da dahil oldu. Ekonomi haberleriyle ön plana çıkan ünlü Bloomberg televizyonun internet sitesinde yayımlanan haberde, projenin büyük riskler taşıdığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak açıkladığı Kanal İstanbul konusunda, son günlerde büyük tartışmalar var. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imzalanan tüm mutabakatlara rağmen projenin engellenmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ise; 2023 yılına kadar projenin yüzde 60 oranında tamamlanacağını açıkladı.

Hükümet, Kanal İstanbul konusunda büyük bir kararlılık gösterirken; CHP, HDP ve Saadet Partisi cephesi projenin yapılmasının büyük bir hata olacağını savunuyor.

Bloomberg'in Kanal İstanbul haberi

Tartışmalara Amerikan medyası da dahil oldu. Ülkede yayın yapan Bloomberg, Kanal İstanbul'la ilgili yeni bir haberi okuyucularına sundu. Haberde, Kanal İstanbul projesinin doğa için büyük riskler taşıdığı ifade edildi. Haberin detaylarında ise projenin durdurulmasının Türkiye için daha iyi olacağına yer verildi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Ulan siyonist abd o kopası ca burnu nu her şeye sokuyorsun

ahmet

BUNLARDA YAPMA DİYORSA YAPMAK FARZ HÜKMÜNDE OLDU.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23