• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir hafta önce FETÖ sanığı bir hafta sonra FETÖ mağduru

Yeniakit Publisher
2022-07-07 11:25:00 -
Bir hafta önce FETÖ sanığı bir hafta sonra FETÖ mağduru

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Bir hafta önce FETÖ sanığı, bir hafta sonra FETÖ mağduru ile!" başlıklı yazısı...

Bir hafta önce FETÖ darbesi nedeniyle yargılanan şahsın ailesini kabul eden ve onlara desteğini sürdüreceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün FETÖ mağduru diye tanıttığı Emekli Tümamiral Deniz Kutluk’u ziyaret etti.

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Kılıçdaroğlu'nun beyin yakan ikiyüzlülüğünü değerlendirdi.

Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı şu şekilde:

Daha bir hafta önce CHP Genel Başkanının ziyaretçileri vardı..

FETÖ’nün askeri darbesine katıldığı gerekçesi ile yargılanan askeri öğrencilerden Furkan Çetinkaya’yı ve annesini kabul etti..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Onlara desteğini sürdüreceğini belirtti.

Hatırlatalım, anne Melek Çetinkaya’ya, 15 Temmuz darbesinden yıllar sonra akit tv’de sorulmuştu: “Fetullah Gülen terörist midir?”

Türk mahkemelerinin onlarca yakalama kararı çıkardığı Fetullah Gülen için, cevap şöyle olmuştu: “Ben Fetullah Gülen’e teröristtir diyemiyorum, ama bana bu cemaatin içindeki insanlardan komşularım oldu. Ben tertemiz insanlar olduklarını düşünüyorum. Bu insanlarla 3-4 sene komşuluk yaptım.”

Ben olaya şöyle bakıyorum..

Olabilir, her insan, Fetullah Gülen’in kendisini tanıttığı dindar kisvesinin dışında, bir de CIA kuklalığı görevi olduğunu bilemeyebilir, buna inanamıyor olabilir..

Melek Çetinkaya da, böyle bir anne olabilir..

Ama..

Kendi çocuğunun askeri okula giriş serüveninde en gizli ayrıntıları büyük ihtimalle biliyor olmasından yola çıkarak..

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Bu fetocu ...kim sahip çıkıyorsa oda o,cocugudur

Millet

Fetö mağdurunun resimdeki haline bakınca, fetönün, chpkk nın başına getirdiği kk dan çok rahatsız olduğu da söylenemez. Kk ile can ciğer kuzu sarması.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23