• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir gece ansızın geleceğiz

Yeniakit Publisher
2022-08-27 09:45:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bir gece ansızın geleceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Suriye sınırının 30 kilometre derinliğe kadar terörden temizleneceğini “Bir gece anzısın gelebiliriz hem de her yere...” sözleriyle tüm dünyaya ilan ederken, siyasetçi ve STK’lardan da Türkiye’nin olası yeni terör operasyonuna tam destek geldi.

Resul Ekrem Şahan  Ankara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen yeni harekat konusunda “30 kilometre derinliğinde bir koridorla güvence altına alana kadar mücadelemiz bitmeyecek” şeklindeki açıklamalarına siyasetçi ve STK’lardan da destek geldi.

Güvenliğimiz için şart!

Akit’e konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın Türkiye’nin bekasıyla ilgili kast ettiği coğrafyada PKK yandaşlarına 75 bin tır silah indirildi. Bunlar oraya hangi amaçla indirildi belli. PKK-YPG’nin olduğu bölgelerden bizlere sürekli saldırılar mevcut. Bu saldırılar sonuçlarında şehitler veriyoruz. Dolayısıyla bu güvenliğimizi sağlamak zorundayız. Cumhurbaşkanının açıklamaları keyfi bir açıklama değil. Tamamen Türkiye’nin bekası, toprak bütünlüğü ve güvenliği açısından elzem” değerlendirmesinde bulundu.

Sınır temizlenmezse içerideki terörist bitmez!

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ise şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını doğru ve yerinde buluyoruz. Sonuna kadar da destekliyoruz. Yurt içindeki terörist sayılarının tamamen bitmemesinin temel kaynağı da sınırlarımızın dışında eğitilen ve gönderilen teröristler olduğunu biliyoruz. Suriye’nin kuzeyinde şu anda PKK-YPG destekli çok ciddi bir yapılanma olduğunu da biliyoruz. Sınırlarımızın güvenliği için bu operasyonun kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Tabi operasyonun yeri ve zamanlamasını devlet büyüklerimiz, TSK daha iyi biliyor. Kendi ülkemizin sınır güvenliği içinde bu operasyon kaçınılmazdır. İçeride bir takım siyasi kaygılarla operasyonların yapılmaması gerektiğini söyleyen başta HDP ve CHP ve bu zihniyettekilerin ülkenin iyiliğini düşündüklerini sanmıyoruz. Sınırları güvence altına almadan içerideki teröristleri tamamen bitirmek zaten mümkün olmayacaktır.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

celil yağmuroğlu

YA ALLAH BİSMİLLAH, ALLAH DEVLETİMİZE KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZE YARDIMCISI OLSUN ORADA ECDADIMIZIN MIRASIDIR 1000 SENE ÖNCE ADALET VE MERHAMET İÇİN ORADAKİ İNSANLARI KURTARMIŞTŞR DİĞER HAÇLININ KÖLE VE ZÜLÜM ETTİĞİ HALKLARI KURTARMIŞTIR,,, BU BİZİM KANIMIZDA VARDIR ,,,ALLAH TÜRKLERİ ZATEN BUNUN İÇİN YARATI,,,ADALET MERHAMET VE ŞAFKAT,,, ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN ,,

099

Şehitler tepesine komandoma Selam ve Dua ile..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23