• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar sesleri

Yeniakit Publisher
2020-01-23 12:22:00 -
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar sesleri

Forvet arayışlarını hızlandıran Beşiktaş eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı tekrardan gündemine aldı.

Ligin ilk yarısında gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş’ta öncelikli hedef santrfor transferi. Ancak Kara Kartal’ın önünde ciddi bir bütçe kısıtlaması olması nedeniyle transfer harekâtı şimdilik oldukça yavaş işliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, yönetim ile yaptığı transfer zirvesinde, “Ceza alanı içinde son vuruşu hem havadan hem de yerden etkili yapan birini alırsak, gol sıkıntısını aşarız” ifadeleri ile golcü takviyesi istediğini belirtti. Yönetim de eldeki imkanlar doğrultusunda çalışmalara başladı.

Dönmeye sıcak bakıyor

Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, daha önce kiralama girişimlerinde bulunduğu ancak bütçe kısıtlaması sebebiyle transferini sonuçlandıramadığı Vincent Aboubakar için yeniden düğmeye bastı. Portekiz ekibi Porto’da beklentilerin uzağında kalan Kamerunlu yıldız için son güne kadar bütçe açabilme adına çalışmalar yapılacak. Eski formuna kavuşmak isteyen ve bu nedenle Türkiye’ye dönmeye sıcak bakan 28 yaşındaki futbolcu da her türlü kolaylığı yapmaya hazır. Beşiktaş bütçe sorununu çözerse, Aboubakar ile resmi temaslara başlayacak.

Eski günlerinden uzak

2018 yılının son aylarında aldığı ağır darbe sonucu çapraz bağlarından sakatlanan ve yaklaşık 6 ay forma giyemeyen Aboubakar o tarihten sonra eski günlerine dönememişti. Porto’da fazla şans bulamayan yıldız oyuncu, Beşiktaş’a gelerek eski günlerine dönmek ve yeniden formuna kavuşmak istiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MESUT

YA HU ne yabancısı hâlâ... Türk çocukları eledi sizi işte , bunları alsanıza...!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23