• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'ta transfer kararı! Sezon sonunda...

Yeniakit Publisher
2017-02-18 09:28:00 -
Beşiktaş'ta transfer kararı! Sezon sonunda...

Beşiktaş'ta iç transferdeki politikanın Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson için de uygulanması talebi çoğalmaya başladı.

Beşiktaş'ta UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Hapoel Beer Sheva'ya karşı elde edilen 3-1'lik galibiyet moralleri artırdı. Karşılaşmada bir de gol atan Atiba Hutchinson da hem performansı hem de camiadaki önemiyle gündeme geldi.

Slaven Bilic döneminde takıma katılan Atiba, Şenol Güneş'in gelişinden sonra çift yönlü bir oyuncu oldu. Tecrübeli yıldız, artık çok daha dikine oynayarak hücuma da doğrudan katkılar sağlıyor. Kanadalı oyuncu, Hapoel Beer Sheva maçında attığı golle de, maçı seyreden yöneticiler tarafından ayakta alkışlandı.

Bir sene önce gönderilmek üzereyken son anda takımda tutulan Atiba'nın bu performansı nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi'nin yeni bir sözleşme hazırlığına girebileceği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Ricardo Quaresma ve Dusko Tosic ile sözleşme yenilenmesi gündeme geldi. Özellikle Quaresma ile daha 1 sene varken sözleşme yapılması anımsatılıp, 34 yaşındaki oyuncu için de benzer bir durumun geçerli olması gerektiği kaydedildi.

Beşiktaş Yönetimi'nde bazı isimlerin, "Atiba gibi bir oyuncuyu dışarıda aramaya başlasak, hem bonservisine hem de kendisine çok paralar vereceğiz. Sözleşmesinin bitmesine bir sene daha olmasına rağmen Quaresma ve Tosic kadar o da sözleşmesinin uzatılmasını hak ediyor. Tolgay ve Oğuzhan'ın sözleşme uzatılması durumunu konuşuyoruz ama Atiba'yı da öne çekmeliyiz. Orta sahanın direği olan böyle bir oyuncuyu elimizden kaçırmamalıyız" diye konuştukları ortaya çıktı.

Öneri geldi

2017-2018 sezonun sonunda yani 35 yaşında Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan deneyimli oyuncuyla, buna rağmen yeniden sözleşme yapılması taraftarı olan bazı yöneticilerin, "Bu yaşta böyle oynayan bir futbolcu 35 yaşından sonra da oynayabilir. Bu kadar profesyonel ve kendine bakan bir futbolcu hiç görmedik" ifadelerini kullandıkları bildirildi.

Başarının sırrı

Beşiktaş'ın başarısında büyük pay sahibi olan Atiba Hutchinson yaşına karşın çok önemli bir performans ortaya koyuyor. 34 yaşına yeni basmasına rağmen, yaşından beklenmeyecek bir performans göstererek Beşiktaşlılar'ın sevgilisi olan Atiba'nın özel bir sırrı bulunuyor.

Kanada'da yılın futbolcusu da seçilen Atiba'nın, ilaç karşıtı bir futbolcu olduğu ortaya çıktı. Sakatlık dönemlerinde, kulüp doktorlarından ilaçlı tedavi istemeyen ve hiçbir maça iğneyle çıkmayan Kanadalı, tamamen doğal yollarla iyileşmeyi tercih ediyor. Hafif derece astım hastası olan ve yetkili mercilerden izinli olarak sadece astım ilacı kullanan siyah-beyazlı futbolcu, buna rağmen neredeyse sahada en çok koşan isimler arasında geliyor.

Milliyet

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23