Beşiktaş kanat bölgesinde yaşanan eksikliği gidermek için transfer döneminde inanılmaz büyük bir hamle yaptı. Serdal Adalı sağ ve sol kanadı geçilmez yapmak için 25 milyon euro bonservisi gözden çıkardı.
Beşiktaş kanat bölgesinde yaşanan eksikliği gidermek için transfer döneminde inanılmaz büyük bir hamle yaptı. Serdal Adalı sağ ve sol kanadı geçilmez yapmak için 25 milyon euro bonservisi gözden çıkardı.
UEFA Avrupa Ligi 2.eleme turunda Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk’e sahasında Beşiktaş, 4-2 yenildi. Yenilgi sonrası siyah beyazlı takım, tur şansını 31 Temmuz’da oynanacak rövanş öncesi zora soktu.
Özellikle oynanan oyun taraftarları mutlu etmedi. Bekler ve önünde oynayan kanat oyuncuları istenen performansı sergileyemezken gözler transfere çevrildi.
Serdal Adalı yönetimi takıma sağ ve sol kanat kazandırmak için harekete geçti. Bu konuda ilk adım atıldı.
BEŞİKTAŞ, AKTÜRKOĞLU'NU İSTİYOR
Beşiktaş, Benfica’dan ayrılma kararı alan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu transfer etmek için harekete geçti. İspanyol gazeteci Pedro Almeida'nın haberine göre Beşiktaş, Benfica'dan kadrosuna Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için de Benfica ile görüşmelere başladı.
Portekiz Ligi'nde iyi bir sezon geçiren Kerem Aktürkoğlu, buna rağmen Bruno Lage ile olan ilişkisinin kötü olması ve Portekiz’e alışamaması nedeniyle Türkiye'ye dönmeyi planlıyor.
25 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ
Serdal Adalı yönetimi, 25 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Orkun Kökçü'den sonra Kerem Aktürkoğlu için de bonuslarla birlikte 25 milyon euro değerinde bir teklifte bulundu.
AKTÜRKOĞLU TEKLİFİ SICAK BAKTI
Edinilen bilgilere göre Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'ın teklifine sıcak yaklaştı ve bu teklifi kabul etti. Serdal Adalı yönetimine ise kulüplerin anlaşması durumunda imza atmaya hazır olduğunu ifade etti.
ORKUN KÖKÇÜ FORMÜLÜ KULLANILACAK
Kulüplerin anlaşması durumunda Orkun Kökçü'nün transferinde uygulanan zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık transferi formülünün kullanılması bekleniyor.
60 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ EKLENDİ
Geçen sezonun başında 12 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer oldu. Milli futbolcunun sözleşmesinde 60 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer alıyor.
KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN BENFİCA İLE SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR
Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon Benfica formasıyla çıktığı 53 maçta 16 gol atarken 13 de asist yaptı. Öte yandan güncel piyasa değeri 24 milyon Euro olarak gösterilen Kerem'in Benfica ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.