• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon düzenlendi

Yeniakit Publisher
2022-12-13 14:21:00 - 2022-12-13 14:52:56

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon düzenlendi

CHP'li Beşiktaş Belediyesi’ne İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda çok sayıda gözaltı kararı var. Eski Başkan Murat Hazinedar'ın operasyon kapsamında aranan isimler arasında olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beşiktaş Belediyesi'ne ‘çıkar amaçlı örgüt kurma’, ‘rüşvet’ ve ‘irtikap’ operasyonu düzenlendi.

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski belediye başkan yardımcılarından Rıfat Örnek, eski belediye meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı’nın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

17 şüpheliden 16’sı gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Hüseyin Avni Sipahi ile Selçuk Bartınlı da var.

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında ise yakalanma kararı bulunduğu ve polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.

MURAT HAZİNEDAR KİMDİR?

2014 yılında CHP’den Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Murat Hazinedar, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında, pasaportuna tahdit koyularak, yurt dışına çıkış yasağı getirildi. 4 Ocak 2018 tarihinde İçişleri Bakanlığı’nca görevden uzaklaştırıldı.

HÜSEYİN AVNİ SİPAHİ KİMDİR?

1999 yılında ANAP’tan Taşdelen Belde Belediye Başkanı olan Hüseyin Avni Sipahi, 2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de CHP’nin belediye başkan adayı olarak seçime girdi ve kaybetti.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında gözaltına alınan Hüseyin Avni Sipahi, siyasi kulislerdeki tartışmaların odak noktasında olan bir isim. Sipahi'nin Beşiktaş Belediyesi meclisi üyeliği de usulsüzlük iddialarıyla tartışmalara konu olmuştu.

2014 belediye seçimlerinde Hüseyin Avni Sipahi'nin, CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen aday listesinde olmadığı, listeye daha sonra eklendiği ve bu şekilde meclis üyesi seçildi ortaya çıkmıştı. Sipahi, meclis üyesi seçildikten sonra CHP Genel Merkezi'nin isteği üzerine partiden ayrılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

Bir şuna buna hırsız yolsuzluk var diyorsunuz, olamazlar chp ZİHNİYETİ 70 yıldır hep aynı taktiği oyguladı ama Allah'a şükür ki kimse ler inanmıyor. Lgbt'lileri savunan onlar kerhaneleri içkiyi faizi komarı yasayla getiren onlar baş örtü yasağı getiren onlar laikliği geren hep bunlar . Bir de müslümanlara hepniftira atanlar bunlar .

anadolu kartalı

bu yaPTIKLARI İKTİDAR OLUNCA YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR ÇÜNKÜ BU ZÜBBELERDE ALLAH VE AHİRET İNANCI OLMAYAN KEFERELERDİR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23