• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Benzincilerden çok büyük çakallık! Fark bile edilemedi

Yeniakit Publisher
2022-05-13 12:41:00 -
Benzincilerden çok büyük çakallık! Fark bile edilemedi

Benzin ve motorine gizli zam geldi. Büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinin gece yarısı yaptığı zam, sabah istasyonlara giden müşterilerin çoğu tarafından fark bile edilemedi.

Benzin ve motorine gizli zam yapıldı. Benzinin litre fiyatına 4, motorinin litre fiyatına ise 3 kuruş zam geldi. Büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinin gece yarısı yaptığı gizli zam, sabah istasyonlara giden müşterilerin çoğu tarafından fark bile edilemedi... 

Akaryakıt bayi kârlarının artırılması için...

Ocak ayı içerisinde de benzin ve motorin fiyatlarının, kamuoyuna açıklanmadan 2 ya da 3’er kuruş artırıldığı ortaya çıkmıştı. Sektör kaynakları, “Bu yolla akaryakıt dağıtım ve bayi kar marjlarının artırılması hedefleniyor. Bu artışların izleyen günlerde de devam etmesini bekliyoruz” dedi.

 

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Zam haberi yapılmasını, daha doğrusu zammın epsis tarafından açıklanmasını EPDK yasaklamadımı, akaryakıt çetesi de diğer çeteler gibi istediği zaman istediği zammı yapıyor, ortada hükümetmiş, bakanlıkmış, devletmiş bir şey kalmayınca kuzgunlar gayet rahatlar.

Ziya

Bu cakallığa epdknın müdahale etmesi lazım bu kurul maaşı devlet den alıyor ama devleti ve halkı göztmiyor acele bu kurulun dağıtılması lazım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23