• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediye ekipleri harekete geçti! Bazı vatandaşlar uyurken yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-03-20 18:13:00 -

Türkiye genelinde koronavirüse karşı önlemler artırılıyor. İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki belediye ekipleri, insanların daha çok bulunduğu yerlerdeki bankları kaldırdı. Bazı vatandaşlar ne olduğu anlamadı. Bazıları ise banklarda uyurken kameralara yakalandı. Belediye ekiplerinin yaptıkları işlemi vatandaşlara anlatarak gerçekleştirmesi büyük takdir topladı.

Türkiye'yi de etkileyen koronavirüse karşı tüm yurtta büyük bir seferberlik başlatıldı. Tedbirler kapsamında hemen hemen her kentte bulunan bankların kaldırılmasına yönelik adımlar da atılıyor. İstanbul, Edirne, Kocaeli ve Kahramanmaraş gibi şehirlerde halka salgına karşı bir metrelik mesafe konusunda uyarılarda bulunan belediye ekipleri, meydanlardaki bankları da söküp depolara kaldırdı.

İstanbul'da Üsküdar ilçesindeki meydanda bulunan banklar koronavirüs önlemleri kapsamında kullanıma kapatıldı.

Zabıta ekipleri banklarda oturan vatandaşları tek tek uyararak banklardan kaldırdı, şerit ve bariyerle kapatılan banklar ile meydanda temizlik ekipleri dezenfekte çalışması yaptı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de sosyal medyada, "Üsküdar geneli #EvdeKal çağrısına uyulduğunu görüyoruz ama bir yer hariç; amcalarımızdan, teyzelerimizden özür dileyerek Mimar Sinan Çarşısı ve eski belediye binamızın önündeki bankları kaldırdık. Hep birlikte kurallara uyalım, en yakın zamanda daha güzellerini koyarız inşaAllah." mesajını paylaştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

istanbullu

o çalışan neden maske takmıyor üsküdar belediyesi acil önlem alsın

Ne acı

Bu günlerde ve bu havada bankta uyuyan o kişinin gidecek yeri var mı acaba? Uyuyacak yeri olan orada uyur mu? Nice garipler var içimizde. Allah sonumuzu hayr eylesin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23