• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayraklı’da ’Sevgililer Günü’ kutlaması

Yeniakit Publisher
2020-02-14 11:08:38 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bayraklı’da ’Sevgililer Günü’ kutlaması

Bayraklı Belediyesi, Sevgililer Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Bayraklı Belediyesi, Sevgililer Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Merkezi noktalarda süslemeler yapılırken, sevgililere özel hediyelik ürünlerin yer aldığı stantlar açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un da katıldığı “Tango Gecesi” ise renkli görüntülere sahne oldu.

Sevgililere özel etkinliklerle ilçe sakinlerini farklı organizasyonlarda bir araya getiren Bayraklı Belediyesi, bir dizi etkinlikle Sevgililer Günü’nü kutladı. Kadın Kooperatifi üyeleri hediyelik eşya stantları açtı. El emeği göz nuru ürünlerin görücüye çıktığı stantlarda sevgililere özel hazırlanan el işleri, takı, tasarım ve ev aksesuarı gibi ürünler satışa sunuldu. Öte yandan üç noktadaki stantlar ve eski vapur iskelesi, Sevgililer Günü temalı dekoratif ürünlerle süslendi.

’Tango’ geceye renk kattı

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Sevgililer Günü Tango Gecesi’ de büyük ilgi gördü. Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, eğitmenlerden mini bir tango dersi aldı. Tango Atölyesi’ni ilgiyle izleyen katılımcılar, gece boyu eğlenceli anlar yaşadı. Gecenin sonunda Caminito Art Dans Akademisi ve Bayraklı Belediyesi Modern Dans kursiyerlerinin sunduğu gösteri beğeni kazandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23