• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başsız kurbağanın yanından geçip gittiğini gören adam şoka uğradı!

Yeniakit Publisher
2021-10-01 21:31:00 -
Başsız kurbağanın yanından geçip gittiğini gören adam şoka uğradı!

Kanada'nın Ottawa kentinde işten çıktıktan sonra kaldırımda yürüyen bir adam, çimlerin arasında bir kurbağa fark etti. Kurbağanın yanına doğru giden adam, hayvanın kafasının olmadığını ancak yaşamaya devam ettiğini gördü. Bu anları kayda alıp, sosyal medyada paylaştı.

Kanada'nın Ottawa kentinde yaşayan 32 yaşındaki adam, işten çıktıktan sonra evine doğru yola koyuldu. Fakat her gün geçtiği yerde bu sefer bir terslik vardı. Çimlerin arasında kurbağa gören ve yaklaştığında kurbağanın kafasının olmadığını fark eden adam, kendisini geldiğini hisseden kurbağaya eliyle dokundu.

İleri doğru zıplamaya başladı

Adamın hamlesiyle birlikte ileri doğru zıplamaya başlayan kurbağa, bir süre sonra gözden kayboldu. Paylaştığı video hakkında konuşan adam, "Yanına yaklaştığımda nefes aldığını gördüm. Kasları hareket ediyordu. Muhtemelen bir çim biçme makinesine kafasını kaptırdı. Acı çekiyor gibi değildi" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AHMET BULUT

halkımızın gündemi bu akit aferim sana sende ne yapacanı bilemedin ekonomi olmasın gündemde akitin böyle önemli haberler olsun ha ha ha

MEHMET

Ahmet BULUT bey ; 1500 adet haber arasından kurbağa haberine mi takıldınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23