• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan: Bu tür kalleş, hain eylemler, son çırpınışlarıdır! TUSAŞ'a saldırı açıklaması

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Başkan Erdoğan: Bu tür kalleş, hain eylemler, son çırpınışlarıdır! TUSAŞ'a saldırı açıklaması

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ Merkez Yerleşkesi’nde konuştu. Erdoğan, TUSAŞ terör saldırısına ilişkin, Bu tür kalleş, hain eylemler, son çırpınışlarıdır. Bölgemizin, ülkemizin geleceğinde teröre, şiddete asla yer yoktur ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ Merkez Yerleşkesi’nde ‘T625 Gökbey Helikopter Teslimat Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

“Ülkemize yönelik terör tehdidini kaynağında bertaraf etme noktasında asla rehavet içinde değiliz. Nerede ülkemize yönelik bir tehdit tespit edersek onu ortadan kaldırmaktan bizi kimse alıkoyamaz. Bunun için tüm araçlardan, her türlü vasıtayı devreye almaktan da çekinmeyiz. Son yıllarda yine terörle mücadele konseptimiz sayesinde bölücü örgüte ağır darbeler indirdik.

Teröristlere nefes aldırmıyoruz. Güneyimizdeki terör yapılanmasını sınır şehirlerimizden uzaklaştırdık. Terörün olmadığı ülke, bölge hedefine kadar bu mücadeleyi devam ettireceğiz.

TUSAŞ TERÖR SALDIRISI

Bu tür kalleş, hain eylemler, bölücü örgütün son çırpınışlarıdır. Bölgemizin, ülkemizin geleceğinde teröre, şiddete asla yer yoktur. Bini aşkın yerli savunma sanayi projesi ve 100 milyar dolarlık proje portföyü ile bu alanda kendi kendine yeten bir ülke konumuna geldik. İHA pazarında dünyanın en büyük üreticisiyiz. 2018’den bu yana dünya genelindeki silahlı İHA satışlarının yüzde 65’ini Türk şirketleri gerçekleştirdi. Katmanlı hava savunma sistemlerimizin güvenliğimiz açısından ne kadar hayati önemde olduğu bugün çok daha iyi anlaşılıyor.

“ONLARIN DEMİR KUBBESİ VARSA BİZİM DE ÇELİK KUBBEMİZ OLACAK”

Onların ‘Demir Kubbe’si varsa bizim de ‘Çelik Kubbe’miz olacak. Bizde niye yok demeyeceğiz, bu süreçte uzun menzilli füze kabiliyetlerimizi de artıracağız. Hainlere inat daha fazla çalışacağız, alçaklara inat daha fazla üreteceğiz, emperyalistlere inat daha fazla geliştireceğiz”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yinalbey

K.rtler bu ülkeden tehcir edilmelidir.

Osman AYDIN

BEN BIR TURK OLARAK DERIMKI KURTLER BU ULKENIN TURKLERI GIBI ÖZ EVLADIDIR BIZIM SORUNUMUZ ONLARLAN DEGIL PKK KCK PYD LENDIR KURTLERDE DEDEMLERLEN CANAKKALEDE ÇARPISTILAR GAZI VE SEHIT OLDULAR TEHCIR GIBI BIR SÖZÜ SOYLEYEMEZSINIZ BU ULKEDE KANUN VE NIZAM VAR HERKEZ UYMALIDIR UYMAYANLARADA YARGIMIZ DEVREYE GIRER HUKUK ÖNUNDE HESAP VERIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23