• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başbakan'dan bayram namazı sonrası açıklama

Yeniakit Publisher
2018-06-15 07:28:00 - 2018-06-15 08:03:18
Başbakan'dan bayram namazı sonrası açıklama

Başbakan Binali Yıldırım bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Başbakan Yıldırım "Bizim en önemli kazanımımız kardeşliğimizdir, birliğimizdir. Birliğimize, beraberliğimize halel getirecek, zarar getirecek her türlü hal ve davranıştan uzak durmamız lazım. Birbirimize sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşmamız lazım." dedi. Başbakan Yıldırım, "Terörle savunma değil taarruz esaslı yaptığımız amansız mücadele sonucu topraklarımızda çok şükür terörün beli kırıldı, direnci yok edildi." açıklamasında bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'da kıldığı bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başbakan Yıldırım, "Bizim en önemli kazanımımız kardeşliğimizdir, birliğimizdir. Birliğimize, beraberliğimize halel getirecek, zarar getirecek her türlü hal ve davranıştan uzak durmamız lazım. Birbirimize sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşmamız lazım." dedi.

Yıldırım, "Farklı olabiliriz ama hepimiz aynı Rabbin kullarıyız. Kitabımız bir, peygamberimiz bir. Gözlerimizin rengi farklı olsa da gözyaşlarımızdan akan renk aynıdır. T.C. Parlamenter sisteminin son başbakanı olarak sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Değerli hemşehirlerim bu sorumluluğu aldığım günden beri memleketimin milletimin faydası noktasında birçok işi yapma gayretinde oldum. Başbakanlığımdaki 2 yıl uzun bir zaman değil ancak Türk siyasi tarihinde çok konuşulacak bir dönem olarak şimdiden tarihe geçti. Bir darbe girişimi atlattık. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarını gerçekleştirdik. Anayasal sistem değişikliği referandumunu gerçekleştirdik. 24 Haziran Seçimleri, 16 Nisan 2017'de hayata geçirdiğimiz yeni sistemin ilk seçimi olmasıyla farklı bir seçim" diye konuştu.

 

 

ÖNE ÇIKAN VİDEO
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23