• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başakşehir maçına 2 gün kala! Fatih Terim'den beklenmedik Belhanda kararı...

Yeniakit Publisher
2018-04-13 11:53:00 -
Başakşehir maçına 2 gün kala! Fatih Terim'den beklenmedik Belhanda kararı...

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim son haftalarda performans düşüklüğü yaşayan Belhanda'yı ilk 11'den çekiyor.

Başakşehir’le pazar günü Türk Telekom Stadı’nda şampiyonluk yolunda en kritik maçını oynayacak olan Galatasaray, ligin ilk yarısındaki 5- 1’lik yenilginin rövanşını almak istiyor. Cim Bom o maça Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Ndiaye, Fernando, Tolga, Belhanda, Gomis ve Eren 11’iyle çıkmıştı. Ndiaye takımdan ayrıldı, Latovlevici, Denayer, Tolga ve Eren ise artık yedek. Ayrıca formuz Belhanda’nın yeri de sallantıda.

Feghouli ortaya, Sinan sağa

Fatih hoca, orta saha üstünlüğünü ele geçirmek için Belhanda’nın yerine Donk’u oynatma ihtimali üzerinde duruyor. Terim’in diğer alternatifi de Feghouli’yi 10 numaraya çekip, sağ önde Sinan’la başlayarak Clichy’nin ileri çıkışlarına engel olmak. Tecrübeli hoca taktik provalarda tüm bu ihtimalleri deneyerek sonuç almaya çalışıyor.

‘Bu maçın telafisi olmayacak’

Bir yandan da takımını motive etmeye uğraşan Fatih Terim, dünkü idman sonrası “Siz Başakşehir’den 5 yiyecek takım değilsiniz. Taraftarımızla, pozitif oyunumuzla, Galatasaray’a yakışır şekilde mücadele edip bu maçı alnımızın akıyla kazanacağız. Hepinize güveniyorum, bu maçın telafisi olmayacak” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Cim Bom yara sarıyor

Aslan Gençlerbirliği yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Başkent’te bıraktığı 3 puanla liderlik koltuğunu kaptıran Sarı-Kırmızılı ekip, Başakşehir ile pazar günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak kritik maçın hazırlıklarına devam etti. Bu antrenmanın bir bölümü basına açık olarak gerçekleşti. Son haftalarda tüm idmanları şampiyonluk havasında ve neşeyle geçen Cim Bom’ un dünkü çalışmasında ise disiplin ve hırs ön plandaydı.

Kaynak:Fanatik

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23