• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bandırma'da kreşte skandal! 4 yaşındaki çocuğa şiddet kamerada

Yeniakit Publisher
2024-07-29 16:09:00 - 2024-07-29 16:15:02

Bandırma Belediyesi’nin gündüz bakımevinde yaşanan skandalın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bandırma Belediyesi’ne ait Türkan Saylan Gündüz Bakım Evi’nde bir öğretmen tarafından 4 yaşındaki öğrenciye uygulanan şiddetin kamera kaydı görüntüleri ortaya çıktı. Belediye yetkililerinin açıklamalarının aksine, C.U. adlı öğretmenin 4 yaşındaki öğrencisinin eline tırnaklarını geçirerek yaraladığı görüntülerle ortaya çıktı. Çocuğunun gündüz bakım evinde yaşadığı kabus dakikalarının görüntülerinin ortaya çıktığını belirten baba Cengiz Özşaylan ayrıca bir de açıklama yayınlayarak olayın iç yüzünü anlattı.

Cengiz Özşaylan’ın iddialarına göre kreşte çocuğa karşı sistematik bir şekilde işkence durumunun söz konusu olduğu ifade edilirken olayın örtbas edilmek istendiği de belirtildi. Özşaylan, "Olayın ardından bir belediye yetkilisi bize hediyeler teklif etti ancak kabul etmedik. Bize bu tip şeylerle geldiler. Ben ısrarla bir yıl geriye dönük kamera görüntülerini görmek istedim. Bize savcılık izniyle bu görüntülerin verilebileceği söylendi.

Sonrasında biz de savcılık kanalıyla görüntüleri talep ettik ancak 6 aya dönük kamera görüntüleri yok edildi. Bize görüntüler verilmedi. Bu arada öğretmen C.U. görevinden uzaklaştırılmıştı. Dava sonuçlanmadan, yani hiçbir sonuca varılmadan kısa bir süre sonra öğretmen işe geri alındı. Bu olaylar yaşandıktan sonra kamera görüntülerindeki diğer öğretmenin de duyarsız davrandığı gözümüzden kaçmadı. Çocuğum ağlarken ve arkadaşları yanına giderken iki öğretmen de bunu umursamadı" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ibrahim

Kadınları evden çıkardınız, erkekler iş bulamazken kadınları erkeklerin arasında çalıştırdınız. Çocuk yapma oranı düşünce panik oldunuz. Toplumun manevi yapısını bozdunuz. Olan çocukları ne idüğü belirsiz kişilere emanet ettiniz. Şimdide halinize ağlıyorsunuz. Bir de biz namaz kılanlardanız diyorsunuz. Mahşer günü haliniz nice olacak sizi reformistler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23