• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e tokat gibi cevap: Örgüt yalakaları

Yeniakit Publisher
2020-04-05 10:33:00 - 2020-04-05 10:47:47
Bakan Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e tokat gibi cevap: Örgüt yalakaları

İçişleri Bakanı Soylu, DHKP-C'li terörist Helin Bölek ile ilgili skandal açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Özgür Özel'e sosyal medyadan tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Helin Bölek ile ilgili açıklamada bulunan CHP Milletvekili Özgür Özel'e sosyal medyadan tepki gösterdi. CHP'lli Özel, "Grup Yorum mensubu sanatçı Helin Bölek'in ölüm orucundayken yaşamını yitirmesinin üzüntüsü içindeyiz. Gün, ölüm orucunu sürdüren Mustafa Koçak ve İbrahim Gökçek'i yaşatmak için harekete geçme günüdür. Talepler yerine getirilmeli, toprağa yeni bir canın düşmesi engellenmelidir" sözüne Bakan Soylu, sert sözlerle karşılık verdi.

"Örgüt yalakaları"

Bakan Soylu, "Hastaneye kaldırıldığı halde DHKP-C’nin talimatıyla tedavisini engelleyerek hastaneden çıkartıp ölüme yatıran sizin milletvekilleriniz. Ölümü kutsallaştırıp DHKP-C’nin değirmenine ölü taşıyan da sizsiniz @eczozgurozel. Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi

Dhkp-C,Pkk,Fetö devletin ve siyasetin derinlerinden destek görmeseydi zaten 40 sene ,50 sene yaşayamazdı.Devletin içindeki destekçiler tam olarak temizlenemese de en azından temizlik başladı.Siyaset ise olduğu gibi duruyor.İktidar partisi de dahil tüm siyasetdeki çürük elmalar ayıklanmalı.Aksi halde bu terör belasından sonsuza kadar kurtulamayız.Zaten bir zaman gelir içten yıkılırız.

yazıklar olsun

duyun ey chp ye oy veren kardeşlerim görün artık atatürk çüyüz diyenler partiniz kimlerin eline kalmış
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23