• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan BBC Türkçe açıklaması: Dezenformasyon kanalı

Yeniakit Publisher
2021-05-25 01:35:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV'de katıldığı programda BBC Türkçe'nin dezenformasyon kanalı olduğunu söyledi.

TELE1 Genel yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın "BBC Türkçe'de benzer bir haber vardı. Partiden birisi Sedat Peker'in söylediklerini doğruluyordu." sözleri üzerine Bakan Soylu şunları kaydetti;

Bir sürdürülebilir dezenformasyon süreciyle karşı kaldığımızı söyleyebilirim. Şuna bakar mısınız? BBC Türkçe dezenformasyon kanalıdır. Çalışma Bakanlığı'ndan beri takip ediyorum. Bunun için dostum olan İngiltere İçişleri Bakanı'nı defalarca aramış kişiyim ben. Bakın burada bir yanlışlık var, burada dezenformasyon yapıyor Türkiye'de. Bunu kendi bakanlıklarıma sokmadım, sokmayacaksınız. Bununla karşılaşmayacaksınız. Defalarca o dönem demişimdir. Kimin Türkiye'ye operasyon çektiğini geçmişten gelen müktesebatla biliyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Obicim

Helal Soyluya. Karsindaki 4 arti 1 haramzadeyi madara etti.

Soru soranlara bak...

Merdan Yanardağ , İsmail Saymaz , Kübra Par zaten bunların ne oldukları bellidir. Voice of America , Deutche Welle , Reuters, BBC gibi haber ajans ve kanallarının Türkiye' ye karşı haber tarzı hiç değişmez . Hep dezenformasyona dayalı haber yaparlar , ifadeler hep yuvarlaktır. Haberler bir partinin üst düzey yöneticisine , emniyet , asker , iç ve dış bürokraside ismi verilmeyen görevli bürokratlara dayandırılır. Dolayısıyla botokslu pisliğin söyledikleri başarılı bir iç işleri bakanını etkilemez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23