• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Işıkhan duyurdu: Müfettiş görevlendirildi

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
Bakan Işıkhan duyurdu: Müfettiş görevlendirildi

Balıkesir’in Marmara Adası ilçesindeki mermer ocağında meydana gelen heyelanla ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bakanlığa bağlı müfettişlerin görevlendirildiğini ve sürecin takip edildiğini bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Balıkesir’in Marmara Adası ilçesindeki mermer ocağında meydana gelen heyelanla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Balıkesir’in Marmara Adası ilçesindeki mermer ocağında meydana gelen heyelan sonucu vefat eden işçimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Arama-kurtarma çalışmaları devam eden işçimize sağ salim ulaşılması en büyük temennimiz. Yaşanan elim olay nedeniyle Bakanlığımıza bağlı müfettişlerimiz görevlendirilmiştir. Süreci yakından takip ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Sayın bakan belediyelerin devletimize olan sgk borçlarını lütfen bir an evvel tahsil edin. Bu millet size güvendi yetki verdi ak partiye olan güvenimizi boşa çıkarmayın. Yer verdiğiniz için sizede teşekkür ederim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23