• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Gül'den karantina otobüsünden alınan iki yolcuyla ilgili açıklama

Yeniakit Publisher
2020-03-18 01:01:00 - 2020-03-18 05:57:47

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Fransa'dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınması olayıyla ilgili olarak hukukun gerekeni yapacağını belirtti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, bu konuda hiçbir taviz, hiçbir istisnai muamelenin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Kanun önünde herkes eşittir. Olayın takipçisiyiz" dedi.

Soruşturma açıldı

İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı Fransa’dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vaveyla

Kiz Kktc bilmem ne mudurunun kizi cikti. Babasida aciklama yapti kizim kktc de karantina altina alindi deyip Turkiyeye tesekkur etti. neyin geregini yapiyosun bakan. Ben 2 aydir yurtdisindaydin geldim 14 gun karantinayay aldim ailemi cocuklarimi goremedim daha ama onun bunun cocugu kimse olunca ayricalikli gidiyor. Kacmaya tesebbus eden umrecilere ne yaptin.? o polisrlerle temas ettiler o kadar o polisler karantinadami umrecilere ceza versinmi yok cacik.

komünist

medyaya yansımasa hiç bişey olmazdı,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23