• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahadıroğlu: Hep ötekileştirme kafasındalar

Yeniakit Publisher
2019-05-25 12:43:00 - 2019-05-25 12:48:03
Bahadıroğlu: Hep ötekileştirme kafasındalar

“Rezidans Kraliçesi” olarak anılan CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin tahammülsüzlük örneği girişimine ilişkin Akit’e açıklamalarda bulunan gazetemiz yazarı Yavuz Bahadıroğlu, "Son yapılan ilk özgür seçimde de düştüler gittiler bir daha da gelemediler. İşte hep bu kafadalar. Ötekileştirme ve düşman icat etme" dedi.

 Resul Ekrem Şahan  Ankara 

Üzerine kayıtlı çok sayıda milyonluk rezidans daire bulunduğu basına yansıyan ve adı “Rezidans Kraliçesi”ne çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, yine rahat durmadı. İlgezdi, Atatürk’le ilgili kullandığı iddia edilen sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazetemiz yazarı Yavuz Bahadıroğlu’yla, MEB’e bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün süreli yayını Ebabil Dergisi için röportaj yapılmasını TBMM gündemine taşıdı. İlgezdi’nin tahammülsüzlük örneği girişimine ilişkin Bahadıroğlu Akit’e konuştu.

Yazar Yavuz Bahadıroğlu, “Ben soruşturmaya mahal olmadığı kararını aldım. Daha savcılığa gider gitmez, hakaret olmadığı için takipsizlik kararı almışım. Yani ben bu hanımefendiye desem ki ‘Sen FETÖ’cüsün, sen PKK’lısın’ diye soruşturma açılsa bununla suçlanır mı? Ben Atatürk’e hakaret etmem. Son yapılan ilk özgür seçimde de düştüler gittiler bir daha da gelemediler. İşte hep bu kafadalar. Ötekileştirme ve düşman icat etme” dedi.

İlgezdi’den Kılıçdaroğlu’na rezidans daire

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi olan Gamze İlgezdi’nin sahibi olduğu Buz Rezidans’taki dairelerden birisinin CHP Genel Başkanı Kamel Kılıçdaroğlu’na verilidği ortaya çıkmıştı.

Gamze İlgezdi’nin sorduğu sorular

CHP’li İlgezdi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a şunları sordu:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

-Ebabil dergisinde Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Yavuz Bahadıroğlu’nun röportajına neden yer verilmiştir? 

-Bu kişi ile röportaj yapılmasına kim karar vermiştir? Milli Eğitim Bakanlığı, röportaj yapacak başka kimse bulamamış mıdır?

-Röportajın yapıldığı sayı kaç adet basılmıştır? Bu dergiler nerelere dağıtılmıştır? Bu röportajın olduğu sayı toplatılacak mıdır?

-Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret eden bu kişiye ait röportajın yapılmasına göz mü yumacaksınız yoksa haklarında işlem mi başlatacaksınız?

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23