• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine nasıl gidilir? Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl giderim?

Yeniakit Publisher
2020-01-19 19:59:00 - 2020-01-19 20:06:21
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine nasıl gidilir? Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl giderim?

Bağcılar Devlet Hastanesi nerede? Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine nasıl gidilir? Sorusunu hastaneden randevu almak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanmakta. Merter’den Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidilir? Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler’den Bağcılar Devlet Hastanesi’ne nasıl giderim? İşte metrobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi ulaşıma ilişkin detaylar.

Bağcılar Devlet Hastanesi nerede? Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl giderim? Sorusunu hastaneden randevu almak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanmakta. Merter’den Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidilir? Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler’den Bağcılar Devlet Hastanesi’ne nasıl giderim? İşte metrobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi ulaşıma ilişkin detaylar.

Bağcılar Devlet Hastanesi nerede, nasıl gidilir? Bağcılar Devlet Hastanesi İstanbul Bağcılar'da bulunmaktadır. Anadolu yakasından gelenler için Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl giderim? sorusuna ilişkin cevap.

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüs ile Merter durağında inerek üst geçidin altındaki Tınaztepe otobüs durağından 92T'ye bininiz. Bu otobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Üsküdar'dan 320A, 16U, 16F, 16A numaralı otobüslerden birine binerek Uzunçayır'da Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Merter durağında inerek üst geçidin altındaki Tınaztepe otobüs durağından 92T'ye bininiz. Bu otobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Ümraniye'den Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Merter durağında inerek üst geçidin altındaki Tınaztepe otobüs durağından 92T'ye bininiz. Bu otobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ünalan'da inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Merter durağında inerek üst geçidin altındaki Tınaztepe otobüs durağından 92T'ye bininiz. Bu otobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Metrobüsle Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl giderim?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Merter durağında inerek üst geçidin altındaki Tınaztepe otobüs durağından 92T'ye bininiz. Bu otobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Esenler, Bayrampaşa tarafından geliyorsanız Havalimanı-Yenikapı metrosuyla Merter'de inerek E-5 tarafındaki Tınaztepe otobüs durağından 92T'ye bininiz. Bu otobüsle Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz. Güngören'den 92T numaralı otobüse binerek Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz

Taksim'den 92T'ye binerek Bağcılar Devlet Hastanesi durağında indiğinizde Bağcılar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23