• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azgın kesimin savunduğu Esed diktatörlüğünde camiler böyle yerle bir edildi!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Türkiye’de azgın azınlığın hala güzellemeler düzerek savunmaya çalıştığı Baas diktatörü Beşar Esed’in 13 yıllık iç savaşta özellikle camilere, ibadethanelere saldırarak tahrip ettiği görüntüler sosyal medyada büyük infial uyandırdı.

Sosyal medyadan paylaşılan iç savaş dönemine ilişkin görüntülerde, camilerin topçu atışlarıyla, bombardımanlarla nasıl yerle bir edildiği gözler önüne seriliyor.

Suriye Arşivi isimli sosyal medya hesabında, camilerin bombalar ve top atışlarıyla yok edildiği görüntüler, dikkat çekici ifadelerle ortaya konuluyor.

BUNLARI SÖZDE “DİRENİŞ EKSENİ” YAPTI!

Söz konusu paylaşımda, “Sözümüz çok uzağa değil, Türkiye'de Müslümanlara! Müslüman olduğunu iddia edip Esed Rejimi, Hizbullah ve İran'ı destekleyenlere!” denilerek şu ifadelere yer veriliyor: “Camiler bombalanıp yıkılırken, Ümmetin en şerefli kadını Hz. Aişe'ye küfürler edilirken, Müslüman kadınlarına tecavüz edilirken, sırf adı Ömer, Ebubekir, Osman diye çocukların boğazı kesilirken neredeydiniz? Bunları taparcasına ‘Ne yaparsan iman ettik’ dediğiniz sözde ‘Direniş Ekseni’ yaptı! Umarız bugün mezhepçi gösterilerle ortaya çıkanlar için hem bu dünyada hem de ahirette yargı çok zor olur”

{relation id:1907274 slug:'yeni-bir-mezhep-catismasi-icin-dugmeye-basti-iran-suriyeyi-yakiyor'}

{relation id:1907260 slug:'sunnilerin-kani-helal-fetvasi-suriyede-katliam-timleri-sokaga-indi'}

{relation id:1907216 slug:'suriyede-kadinlara-ait-toplu-mezar-bulundu-siyonist-akil-disi-vahseti-yine-ortaya-cikti'}

{relation id:1907194 slug:'kansiz-kanjo-yakalandi-suriyede-cok-acilar-cektirdi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Boşnak

İsrailde camileri yıkıyor esedde zamanında camileri yıkmış ne farkları var ikiside müslüman düsmanı.

Kafa aynı kafa

Bizdeki baas seviciler de çok camileri yok ettiler ahır yaptılar sattılar yıktılar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23