Aydınlık’tan dikkat çeken çıkış: "Atatürkçülerin PKK ile ittifak yapmasını engelleyemedik!"
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Doğu Perinçek’in sahibi olduğu kemalist geçinen Aydınlık gazetesi bugünkü birinci sayfasında dün şehit olan Mehmetçiğin evinin görselini paylaşarak Atatürkçülerin yerel seçimlerde HDP ile olan ittifakını engelleyemedikleri için özür diledi.
Kemalist Aydınlık gazetesi bugünkü birinci sayfasında dün Hakkari’de şehit olan Şehit Piyade Er Murat Şahin’in Giresun’daki ailesinin evinin görselini paylaşarak 31 Mart yerel seçimlerinde Atatürkçü CHP ve İP'in terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile kurduğu ittifakı engelleyemedikleri için özür diledi.
"Atatürkçüleri engelleyemedik"
Şaibeli seçim sonuçlarına göre İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nun Selahattin Demirtaş hakkında yaptığı güzellemelere atıfta bulunulan Aydınlık’ta yer alan yazı şu şekilde;
"Selahattin Demirtaş’ın ılımlı çizgisi" denilerek sevimli hale getirilmeye çalışılan PKK terörünün hedef aldığı bir Mehmetçiğin yoksul evi. Bin kez özür diliyoruz senden şehidim. "Atatürkçülerin" bu alçaklıkla ittifak yapmasını engelleyemedik.
yeniakit.com.tr
