• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa'yı arkasına alan Gezi finansörü Osman Kavala'dan hadsiz açıklama! 'Amaçları siyasi'

Yeniakit Publisher
2021-12-08 17:58:00 - 2021-12-08 18:11:35
Avrupa'yı arkasına alan Gezi finansörü Osman Kavala'dan hadsiz açıklama! 'Amaçları siyasi'

Gezici vandalların finansörü Osman Kavala, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin kendisi için Türkiye'ye karşı ihlal sürecini başlatma kararından sonra, iktidarı hedef alarak, "Amaçlarının siyasi olduğunu biliyorum, çok üzgünüm." dedi.

"Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ile "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından yargılanan Osman Kavala, arkasına aldığı Avrupa'dan gelen açıklamalardan sonra, yine konuştu.

CHP'li Erkek'ten Kavala'ya ziyaret!

CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Kavala’yı, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti.

Muharrem Erkek, Gezi finansörü Kavala ile konuşmasını aktardı. Erkek, Kavala'nın, "Siyasi amaçlarla içeride tutulduğumu biliyorum. Çok kötü bir kurguya dayalı iddianamelerle cezaevinde tutuluyorum. Demokrasi ve hukuk adına çok üzgünüm." dediğini söyledi.

Erdoğan: Biz kararlarını tanımıyoruz, bu kadar basit

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin Türkiye kararını değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şunları söylemişti:

"Biz, Avrupa Birliği'nin Kavala’yla, Demirtaş'la, şununla, bununla ilgili aldığı kararları tanımıyoruz. Olay bu kadar basit. Yok farz ediyoruz. Bizim indimizde bunlar yok hükmündedir. Bunları kaç kez açıkladık. İster anlasınlar ister anlamasınlar. Bizim yargımızın vermiş olduğu kararın üzerinde biz, Avrupa Birliği kararı tanımıyoruz. Ne biliyorlarsa onu yapsınlar."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kartal

Bu zihniyet Avrupa'nın Amerika'nın piyonları Osman Kavala gibi ipler dışarıda bağlan vatanı milleti bölmeye çalışan zihniyet işbirlikçileri HDP CHP iyi Parti ve yandaşları lan hepsi aynı zihniyet içindeler kavala'nın teyze çocuğu iyi parti başkanı iyi Parti başkanının da oğlu Gezi olaylarında yine Baş aktörlerden polise taş atan Devlet malını yağmalayan karaktersiz lerden biri bunlar ipleri dışarıda olan bu milletin ekmeğini aşını yiyip hainlik yapan bölücülük yapan dini kitabı olmayan vatanı olmayan asalaklar coronavirüsler bunlar Allah bunların gözlerini kapatmış kulaklarım duymaz etmiş kalpleri mühürlenmiş boğazlarına pranga vurulmuş ve Türk Türk milletine yukarıdan bakan burnunu kaldırıp da bakan zürriyetsiz ve millet sizler

dökümcü

Sag olun var olun BAŞKANIM bunları boşuna besliyoruz sallandıralım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23