• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arkadaşlarıyla plan yapıp çalıştığı iş yerini soydu! Kameraları hesap edememiş

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi:
Arkadaşlarıyla plan yapıp çalıştığı iş yerini soydu! Kameraları hesap edememiş

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde çalıştığı mağazayı arkadaşlarıyla birlikte plan yaparak soyan Osman Ç. (27) ve beraberindeki 4 kişi, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Şüphelilerin planlarına güvenlik kameralarını dahil etmedikleri ortaya çıktı.

 

Pınarkent Mahallesi'ndeki bir inşaat malzemesinin satış mağazasına sabah saatlerinde gelen iş yeri sahibi A.T., yaklaşık 250 bin lira değerinde 180 farklı ebatta profil demiri, bakır elektrik kablosu, 7 kutu priz, sanayi tüpü, duş teknesi, klima ve çeşitli malzemelerin çalındığını fark etti. A.T., durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri olaya ilişkin çalışma başlattı. Ekiplerin iş yerinde yaptığı incelemede, masa üzerine bırakılan bir kağıda 'Adresi biliyon' notu yazıldığı, notu yazan kalemin kırıldığı ve başka bir kalemin de kağıda saplandığı tespit edildi. Ekipler, iş yerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde, şüphelilerin inşaat malzemelerini taşıdıkları anlar yer aldı. Yapılan çalışma sonucu kimlikleri tespit edilen şüphelilerden iş yeri çalışanı Osman Ç. ile arkadaşları Mehmet K. (30), Ömer K. (29), Kazım Y. (31) ve Uğur S. (30), düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 5 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada Osman Ç.'nin ifadesinde, not ve kırık kalemi şüphe çekmemek için bıraktığını çevredeki güvenlik kameralarını da hesap edemediklerini söylediği öğrenildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23